Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Kakaokugler med svesker fra Agen, crunchy peanutbutter og mandler

22. marts 2013 af Anne au Chocolat 11 kommentarer

kugler1

Søde små stykker sundhed, som smager så super skønt.

kugler

Super nemme og ditto lækre sunde kakaokugler med mine yndlings svesker fra Agen, mandler og peanutbutter. Hvis man ønsker mere crunch, tag da 25 g mandler fra og hak dem i stedet for. En lille weekendtreat måske?

25 kugler

75 g mandler
150 g svesker uden sten (gerne dem fra Agen)
50 g crunchy peanutbutter
5 g kakao (gerne den fra Valrhona)
1 øko appelsin, reven skal af

lidt ekstra kakao til at trille kuglerne i.

Blend alle ingredienserne sammen og tril dem til kugler, som rulles i kakao. Opbevar dem på køl og nyd dem til en kop te eller kaffe!

 

kugler3

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: kakao, mandler, peanutbutter, Pruneaux d'Agen, svesker, valrhona

Previous Post: « Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær
Next Post: En lille skål fuld af morgenlykke »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. mette skriver

    22. marts 2013 kl. 10:41

    Hej Anne,

    Det der er tarveligt!!

    Nørj, hvor kunne jeg godt…..!!

    Blev så glad da du skrev om Kaju Burfi. Har lige fået en pakke af en kollega fra Indien. Og så har jeg forresten også lige booket min næste rejse derud til Juni!

    Men inden da skal jeg (næsten) til Brasilien sammen med dig.

    Glæder mig.

    Kh, Mette

  2. Line skriver

    22. marts 2013 kl. 11:20

    Jeg syns du er saa utrolig god til aa ta fotografier. Dine bilder blir bare saa lekre! En riktig proffesjonell fotograf! 🙂
    Ha en dejlig soed weekend!
    Knus!

  3. Tine Bo skriver

    24. marts 2013 kl. 16:14

    Mums, hvor er de gode 🙂
    Jeg lavede disse kugler i fredags men dyppede dem i smeltet mørk chokolade i stedet for kakao – min veninde syntes de smagte af snickers 😀

    Smagte også super godt til vanilieisen 😉

  4. Anne au Chocolat skriver

    24. marts 2013 kl. 17:23

    Søde Mette

    Ih jeg glæder mig også meget 🙂

    kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    24. marts 2013 kl. 17:23

    Kæreste Line
    Tak hvor er du bare sød! Håber ikke at du smelter i Chennai.
    God påske.

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    24. marts 2013 kl. 17:24

    Kære Tine

    God idé med mørk chokolade! Det gør jeg næste gang 😉

    kh Anne

  7. Janni skriver

    31. marts 2013 kl. 19:28

    Hold nu op, der er gode! Jeg har lige lavet en stak, dog med dadelmasse, da min blender er i stykker, så det duede ikke med svesker. Hvilken peanutbutter bruger du, eller er der én du kan anbefale? Det er fantastisk at snyde den søde tand – når man nu elsker det søde liv, men gerne vil holde lidt igen indimellem 😉

  8. Anne au Chocolat skriver

    1. april 2013 kl. 21:25

    Kære Janni
    Dejligt at høre 🙂 Jeg bruger denne peanutbutter https://anneauchocolat.dk/?p=7052

    kh Anne

  9. Line Q skriver

    7. maj 2013 kl. 11:44

    Hold fast de er lækre og får da virkelig lyst til at guffe. Bliver det ikke stærkt med kakaopulver på den måde? Men appelsin og chokolade er totalt yndlingsmix. Mums. Tror også jeg vil lave halv dadel og halv sveske. Tak for opskriften

  10. Anne au Chocolat skriver

    7. maj 2013 kl. 17:17

    Kære Line Q,
    Jeg synes ikke, at det bliver stærkt, men du kan jo altid trille dem i kokosmel i stedet 🙂 God fornøjelse!

    Kh Anne

  11. Mian skriver

    14. november 2014 kl. 22:06

    Hold nu op, der er gode! Jeg har lige lavet en stak, dog med dadelmasse, da min blneder er i stykker, se5 det duede ikke med svesker. Hvilken peanutbutter bruger du, eller er der e9n du kan anbefale? Det er fantastisk at snyde den sf8de tand ne5r man nu elsker det sf8de liv, men gerne vil holde lidt igen indimellem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap