E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær

19. marts 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Selvom snestormen eftersigende skulle være afblæst i det meste af landet denne tirsdag, sner det stadig og er hundekoldt i vejret, skønt vi skriver forår i kalenderen.
Derfor kommer det vel heller ikke som nogen overraskelse, at jeg længes efter at komme tilbage til Indien – dels fordi jeg savner mine forældre, dels fordi min krop hungrer efter sol og varme (temperaturen er 33 grader derude lige nu).
Heldigvis er jeg en kæmpe drømmer, og jeg kan sagtens tænke mig tilbage til, hvordan solen ville varme min krop, mens jeg drak det læskende vand fra en kokosnød med fødderne i poolen i haven. Og drømmene blev endnu mere virkelige, da jeg i aftes fandt billederne af de chokoladedyppede Kaju Burfi, jeg kreerede, da jeg var på varm indisk jord i januar.

Jeg husker tydeligt, da jeg pludselig kom i tanke om, at jeg ville overtrække de små stykker af indisk cashewslik med Guanaja 70% fra Valrhona og toppe dem med tørrede tranebær. Det var sidst på eftermiddagen, og aftenens mørke kom snigende, så jeg fik rimelig travlt med at knipse billeder – og jeg fik da også chokolade under neglene i kampens hede. Men det lykkedes, og vi nød de små bider, da chokoladen havde sat sig.

Det var sommeragtige tider! Hej forår, kommer du snart til Danmark?

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Chennai, Indien, kaju burfi, snestorm, vinter

Previous Post: « Masterclass med Diego Badaró fra AMMA i Meyers Madhus
Next Post: Kakaokugler med svesker fra Agen, crunchy peanutbutter og mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Caroline Lund skriver

    19. marts 2013 kl. 16:03

    Nu har jeg længe godt ville give mig ud i at bruge valrhonas lækre chokolade når jeg bager.. Men hvor kan jeg købe det?? Du har så mange lækre opskrifter, og vil gerne yde dem ret med en ordentlig chokolade 🙂

    Tak for en skøn blog 🙂

    Hilsen Caroline

  2. Line skriver

    20. marts 2013 kl. 03:30

    Kjaere Anne!
    Jeg vil gjerne ha litt av den kolde temperaturen i Danmark her til India 🙂 Jeg synes naa 33 grader er altfor varmt! 🙂 De der burfis ser dejlige ud!
    Ha en fantastisk hyggelig og supesoed paaske!
    Knus!

  3. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2013 kl. 18:12

    Kære Caroline

    Tak for en sød hilsen 🙂 Valrhonas chokolader er også noget ganske særligt og har en kæmpe plads i mit hjerte.

    Hvor i landet bor du? Så kan jeg prøve at guide dig lidt..

    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2013 kl. 18:13

    Kære Line

    Ih jeg savner Indien og vil meget gerne snart på besøg hos dig igen. Det var så hyggeligt at se dig i januar og sikke nogle dejlige kager, du havde bagt til mor og mig.

    Ha’ det fint og god påske.

    Kram fra Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap