E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær

19. marts 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Selvom snestormen eftersigende skulle være afblæst i det meste af landet denne tirsdag, sner det stadig og er hundekoldt i vejret, skønt vi skriver forår i kalenderen.
Derfor kommer det vel heller ikke som nogen overraskelse, at jeg længes efter at komme tilbage til Indien – dels fordi jeg savner mine forældre, dels fordi min krop hungrer efter sol og varme (temperaturen er 33 grader derude lige nu).
Heldigvis er jeg en kæmpe drømmer, og jeg kan sagtens tænke mig tilbage til, hvordan solen ville varme min krop, mens jeg drak det læskende vand fra en kokosnød med fødderne i poolen i haven. Og drømmene blev endnu mere virkelige, da jeg i aftes fandt billederne af de chokoladedyppede Kaju Burfi, jeg kreerede, da jeg var på varm indisk jord i januar.

Jeg husker tydeligt, da jeg pludselig kom i tanke om, at jeg ville overtrække de små stykker af indisk cashewslik med Guanaja 70% fra Valrhona og toppe dem med tørrede tranebær. Det var sidst på eftermiddagen, og aftenens mørke kom snigende, så jeg fik rimelig travlt med at knipse billeder – og jeg fik da også chokolade under neglene i kampens hede. Men det lykkedes, og vi nød de små bider, da chokoladen havde sat sig.

Det var sommeragtige tider! Hej forår, kommer du snart til Danmark?

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: Chennai, Indien, kaju burfi, snestorm, vinter

Previous Post: « Masterclass med Diego Badaró fra AMMA i Meyers Madhus
Next Post: Kakaokugler med svesker fra Agen, crunchy peanutbutter og mandler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Caroline Lund skriver

    19. marts 2013 kl. 16:03

    Nu har jeg længe godt ville give mig ud i at bruge valrhonas lækre chokolade når jeg bager.. Men hvor kan jeg købe det?? Du har så mange lækre opskrifter, og vil gerne yde dem ret med en ordentlig chokolade 🙂

    Tak for en skøn blog 🙂

    Hilsen Caroline

  2. Line skriver

    20. marts 2013 kl. 03:30

    Kjaere Anne!
    Jeg vil gjerne ha litt av den kolde temperaturen i Danmark her til India 🙂 Jeg synes naa 33 grader er altfor varmt! 🙂 De der burfis ser dejlige ud!
    Ha en fantastisk hyggelig og supesoed paaske!
    Knus!

  3. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2013 kl. 18:12

    Kære Caroline

    Tak for en sød hilsen 🙂 Valrhonas chokolader er også noget ganske særligt og har en kæmpe plads i mit hjerte.

    Hvor i landet bor du? Så kan jeg prøve at guide dig lidt..

    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2013 kl. 18:13

    Kære Line

    Ih jeg savner Indien og vil meget gerne snart på besøg hos dig igen. Det var så hyggeligt at se dig i januar og sikke nogle dejlige kager, du havde bagt til mor og mig.

    Ha’ det fint og god påske.

    Kram fra Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap