E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Masterclass med Diego Badaró fra AMMA i Meyers Madhus

14. marts 2013 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Her ses en kakaofarmer på vej hjem med dagens kakaohøst på en af AMMAs tre kakaoplantager.

Da jeg var i Indien i januar, kunne jeg her fortælle om, at jeg gik glip af lanceringen af AMMA den økologiske gourmetchokolade fra regnskoven i Brasilien og mødet med den seje og stjerneinspirerende mand bag chokoladen, Diego Badaró.

Til min store glæde kommer Diego nu tilbage til København for at afholde Masterclass i Meyers Madhus den 18. april. Jeg skal helt sikkert overvære denne søde seance med ham den passionerede mand, som har kakaofrugter på hjernen. Jeg glæder mig til at få lov til at smage på chokoladerne sammen med Diego, som jeg gjorde det første gang i efteråret. Han lyser fuldstændigt op, når han smager på sin chokolade. Det er ganske fortryllende og yderst dragende! Og så bliver det super spændende at sætte tænderne i en chokoladedessert lavet med AMMA chokolade.

Hvis I også har hjertet fuld af chokolade, bør I joine denne Masterclass. Der er med garanti lagt op til en aften proppet med chokokærlighed en masse.

I øvrigt tusind tak til for alle jeres søde hilsner til konkurrencen om Camilla Plums kagebog. Vinderen blev Anna, og hun modtog beskeden med glæde 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: AMMA, AMMA chocolate, Diego Badaró, Masterclass, Meyers Madhus

Previous Post: « Luftige og sprøde koldhævede boller
Next Post: Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    15. marts 2013 kl. 02:50

    Kjaere Anne!
    Den sjokoladen hoeres dejlig ud! Min mor gleder seg til hun kan faa kjoept den i Norge.
    Haaper det blir en inspirerende masterclass for deg 🙂
    Knus!

  2. Emilia skriver

    18. marts 2013 kl. 09:40

    Ihh det skal jeg da melde mig til! Hvordan smager hans chokolader altså i sammenligning med andre f.eks. amedei eller valrhona? Skal lige se om min mand han tage baby den aften og så er jeg med. Tak for tippet :))

  3. Simone skriver

    18. marts 2013 kl. 14:17

    Hej Anne.
    Hvor er det muligt at købe de Valhrona chokoladeæg, som du har lagt billeder op af på din instagram?

    Kh Simone

  4. Anne-Sofie skriver

    18. marts 2013 kl. 19:13

    Kære Anne

    Jeg har i et stykke tid ledt(eller ledt og ledt, jeg har kigget i kælderen i magasin ;)) efter valrhona caramelia men kan ikke finde den. Jeg vil rigtig gerne smage den! Så har du et tip til hvor jeg kan finde den?

    Med venlig hilsen
    Anne-Sofie

  5. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:27

    Kære søde Line
    Jeg håber, at du havde en dejlig og chokoladet fødselsdag i Incredible India 🙂

    kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:28

    Kære Emilia
    Det kunne være så hyggeligt, hvis du kom 🙂
    Diegos chokolader er mere rene i smagen – vil jeg hævde at påstå – og så smager de bare at kakaofrugt, plantage og fint afstemt med dejligt øko. rørsukker.

    Håber at se dig 🙂

    kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:29

    Kære Simone
    Jeg tror bestemt, at du kan få dem i Magasin her op til påske. Jeg fik fingrene i mine på årets Chokolade Festival.

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:30

    Kære Anne-Sofie

    Den skulle du meget vel kunne finde ved Valrhona reolen ved siden af ParadIs i underetagen. Ellers spørg personalet om at finde den til dig 🙂

    kh Anne

  9. Emilia skriver

    19. marts 2013 kl. 13:57

    Så er jeg tilmeldt 🙂 hvis jeg finder dig siger jeg lige Hej over er stykke chokolade 😉

  10. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 14:04

    Kære Emilia
    Ih det lyder bare godt 🙂 Vi ses!

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap