Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Masterclass med Diego Badaró fra AMMA i Meyers Madhus

14. marts 2013 af Anne au Chocolat 10 kommentarer

Her ses en kakaofarmer på vej hjem med dagens kakaohøst på en af AMMAs tre kakaoplantager.

Da jeg var i Indien i januar, kunne jeg her fortælle om, at jeg gik glip af lanceringen af AMMA den økologiske gourmetchokolade fra regnskoven i Brasilien og mødet med den seje og stjerneinspirerende mand bag chokoladen, Diego Badaró.

Til min store glæde kommer Diego nu tilbage til København for at afholde Masterclass i Meyers Madhus den 18. april. Jeg skal helt sikkert overvære denne søde seance med ham den passionerede mand, som har kakaofrugter på hjernen. Jeg glæder mig til at få lov til at smage på chokoladerne sammen med Diego, som jeg gjorde det første gang i efteråret. Han lyser fuldstændigt op, når han smager på sin chokolade. Det er ganske fortryllende og yderst dragende! Og så bliver det super spændende at sætte tænderne i en chokoladedessert lavet med AMMA chokolade.

Hvis I også har hjertet fuld af chokolade, bør I joine denne Masterclass. Der er med garanti lagt op til en aften proppet med chokokærlighed en masse.

I øvrigt tusind tak til for alle jeres søde hilsner til konkurrencen om Camilla Plums kagebog. Vinderen blev Anna, og hun modtog beskeden med glæde 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: AMMA, AMMA chocolate, Diego Badaró, Masterclass, Meyers Madhus

Previous Post: « Luftige og sprøde koldhævede boller
Next Post: Chokoladeovertrukket Kaju Burfi med tranebær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    15. marts 2013 kl. 02:50

    Kjaere Anne!
    Den sjokoladen hoeres dejlig ud! Min mor gleder seg til hun kan faa kjoept den i Norge.
    Haaper det blir en inspirerende masterclass for deg 🙂
    Knus!

  2. Emilia skriver

    18. marts 2013 kl. 09:40

    Ihh det skal jeg da melde mig til! Hvordan smager hans chokolader altså i sammenligning med andre f.eks. amedei eller valrhona? Skal lige se om min mand han tage baby den aften og så er jeg med. Tak for tippet :))

  3. Simone skriver

    18. marts 2013 kl. 14:17

    Hej Anne.
    Hvor er det muligt at købe de Valhrona chokoladeæg, som du har lagt billeder op af på din instagram?

    Kh Simone

  4. Anne-Sofie skriver

    18. marts 2013 kl. 19:13

    Kære Anne

    Jeg har i et stykke tid ledt(eller ledt og ledt, jeg har kigget i kælderen i magasin ;)) efter valrhona caramelia men kan ikke finde den. Jeg vil rigtig gerne smage den! Så har du et tip til hvor jeg kan finde den?

    Med venlig hilsen
    Anne-Sofie

  5. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:27

    Kære søde Line
    Jeg håber, at du havde en dejlig og chokoladet fødselsdag i Incredible India 🙂

    kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:28

    Kære Emilia
    Det kunne være så hyggeligt, hvis du kom 🙂
    Diegos chokolader er mere rene i smagen – vil jeg hævde at påstå – og så smager de bare at kakaofrugt, plantage og fint afstemt med dejligt øko. rørsukker.

    Håber at se dig 🙂

    kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:29

    Kære Simone
    Jeg tror bestemt, at du kan få dem i Magasin her op til påske. Jeg fik fingrene i mine på årets Chokolade Festival.

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 08:30

    Kære Anne-Sofie

    Den skulle du meget vel kunne finde ved Valrhona reolen ved siden af ParadIs i underetagen. Ellers spørg personalet om at finde den til dig 🙂

    kh Anne

  9. Emilia skriver

    19. marts 2013 kl. 13:57

    Så er jeg tilmeldt 🙂 hvis jeg finder dig siger jeg lige Hej over er stykke chokolade 😉

  10. Anne au Chocolat skriver

    19. marts 2013 kl. 14:04

    Kære Emilia
    Ih det lyder bare godt 🙂 Vi ses!

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap