E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Søde nyheder

21. august 2014 af Anne au Chocolat 33 kommentarer

foto

Hvis det skulle være gået nogens næse forbi, så skal verdens sødeste og bedste ChokoladeMaja og jeg lave endnu en ny kogebog sammen med Politikens Forlag! Den kommer til at handle om is. Vi er vilde med is i alle afskygninger, og vi glæder os til at kunne dele ud af vores vildeste isfantasier i denne kogebog!

Desuden kan jeg fortælle en anden lille hemmelighed (mine instagram-følgere kender den allerede), at jeg har en kage i ovnen! I starten af det nye år kommer der en lille dreng til verden, som jeg allerede elsker højt, selvom han stadig er inde i min mave. I løbet af de to sidste uger er han begyndt at bevæge sig livligt, og jeg kan mærke det hele. Så føles det lidt mere virkeligt. Han bevæger sig ekstra meget, når jeg spiser lækre kager og god mad 🙂

anne

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « Sund og sød morgenlykke med en fyldt melon
Next Post: Hvid chokolade panna cotta fra Lykken er chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mette skriver

    21. august 2014 kl. 19:35

    Tillykke! Både med bog og baby.
    🙂 (Åh, hvor kunne jeg godt spise en bananasplit nu ;-))

    – Mette / http://www.ensunderehverdag.com

  2. Piskeriset skriver

    21. august 2014 kl. 19:59

    Sikke gode nyheder! Tillykke med den lille muffin – du stråler af lykke på billedet ♥

  3. Emilia skriver

    21. august 2014 kl. 20:59

    KÆMPE stort tillykke med graviditeten!! Hvor er det dejligt!
    Og fedt med ny bog- den glæder jeg mig til 🙂

  4. Pernille skriver

    22. august 2014 kl. 05:59

    Stort tillykke med den kommende søn. Er selv 28+1 i dag med en pige, og det ER bare det bedste i verden at være gravid og at kunne mærke liv, også selv det vækker mig kl. 05 hver nat/morgen, om man vil 😉

    Jeg ser frem til isbogen. Vil alle opskrifter blive lavet på ismaskine? 🙂

  5. Ditte skriver

    22. august 2014 kl. 06:40

    Kan næsten ikke vente på den nye bog – sidder og bliver vildt lækkersulten over billederne 🙂
    Og rigtig stort tillykke med graviditeten 🙂
    Vi ses til jeres næste kageeftermiddag 🙂

  6. LunaBærmonster skriver

    22. august 2014 kl. 08:09

    Stort tillykke med bogen og endnu mere med maven. Du er SÅ smuk og stråler virkelig af lykke. 🙂

  7. Karin skriver

    22. august 2014 kl. 08:48

    Tillykke med at du barsler både med baby og bog. Kommer sidstnævnte ud i julehandlen?

  8. Anne-Marie skriver

    22. august 2014 kl. 09:32

    Stort tillykke med begge:-) hvis man bliver hvad man spiser, kan det være han er en lille chokoladeballade. Held og lykke til jer alle, mor, far , ismoster.

    Kh.
    Anne-Marie

  9. Anna skriver

    25. august 2014 kl. 13:00

    Stort tillykke med både bog og baby! Jeg er meget glad på dine/jeres vegne 🙂
    Glæder mig til at følge udviklingen og tilblivelsen!

  10. mademoiselle amalie skriver

    26. august 2014 kl. 16:57

    stort Tillykke!

  11. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:45

    Kære Mette,
    Tusind tak for din søde kommentar 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:45

    TAK søde Piske!
    Jeg er proppet med lykke lige pt 🙂

  13. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:45

    Kære Emilia,
    Tusind tak! <3 Vi glæder os også 😉

  14. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:47

    Kære Pernille
    Tusind tak for din søde hilsen. Min lille babydreng bevæger sig også meget inde i mavsen, selvom jeg kun er 22+0 i dag 🙂
    Held og lykke med resten af graviditeten <3
    Der kommer også til at være is, som ikke kræver en ismaskine 🙂

  15. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:48

    Kære Ditte,
    TUSIND tak for din hilsen! Vi ses om 8 dage 🙂
    kh Anne

  16. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:48

    Kære Luna,
    Af hjertet tak for din dejlige kommentar 🙂

  17. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:49

    Kære Karin,
    Tak for sød hilsen! Nej bogen kommer først til foråret 🙂
    Kh Ane

  18. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:49

    Kære Anne-Marie,
    Jeg tror bestemt, at han er en lille chokoladeballade 😉

  19. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:50

    Kæreste Anna,
    TAK for din søde kommentar! Kom snart til Kbh igen <3

  20. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2014 kl. 14:51

    Kære Amalie,
    Tusind tak 🙂

  21. Lene skriver

    28. august 2014 kl. 19:25

    Stort tillykke med både kogebog og baby!

    /Lene

  22. Camilla skriver

    8. september 2014 kl. 15:07

    Stort tillykke med både bog og baby 🙂

  23. Anne au Chocolat skriver

    9. september 2014 kl. 20:02

    Kære Camilla
    TUSIND tak 🙂

  24. Laura skriver

    21. september 2014 kl. 21:59

    Det lyder helt fantastisk!
    I forhold til ismaskine, hvilken en model/mærke har du?
    Jeg elsker is og kunne nemlig godt tænke mig en med motor. Jeg har indtil nu haft en med fryseelement i 🙂

    Skøn blog! 😀

  25. Maria skriver

    26. september 2014 kl. 10:36

    IS og BABY… Hold nu op 🙂 Sikke to dejlige nyheder!

  26. Nanna skriver

    2. oktober 2014 kl. 08:59

    Hvor det dog klær dig at være gravid. Super fint foto af dig. Stort tillykke 🙂

  27. Mette skriver

    12. oktober 2014 kl. 16:05

    Stort tillykke med begge ting. Hvor er du bare flot! Han bliver bestemt den heldigste lille baby – dreng.

    Hvor høj er du egentlig? Du ser nemlig super godt ud 🙂

  28. Anne au Chocolat skriver

    5. november 2014 kl. 12:47

    kære Mette,
    TAK skal du have 🙂
    Jeg er 169 cm høj!
    Kh Anne

  29. Karin skriver

    2. december 2014 kl. 20:34

    mums det ser lækkert ud. Synes du har mange rigtig fine ting og en masse inspiration. Og så fin en mavse.

  30. Anne au Chocolat skriver

    3. december 2014 kl. 14:49

    Kære Karin,
    Tak for din søde hilsen! Ha’ en dejlig december 🙂

  31. Morten skriver

    4. december 2014 kl. 08:59

    Jeg deltager skam gerne – og go’ dag til alle!

  32. Morten skriver

    4. december 2014 kl. 09:00

    Nå – godt der er en godkendelsesprocedure – jeg prøvede at deltage i adventskonkurrencen om kogebogen – grrr….!

  33. Clea skriver

    27. marts 2016 kl. 16:24

    Faldt over dette fine billede da jeg skulle finde inspiration til noget lækkert med chokolade! Hvor er din kjole fra? Tak for dejlig blog!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 me Den smukkeste iskolde lørdag morgen ❄️🌞 med nybagt, stadigt lunt og virkelig lækkert brød fra vores kære genbo, som har bagt brød til støtte for @dkindsamling 🙏🏻
Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogen Så blev det februar, og selvom jeg mere end nogensinde før prøver at leve i nuet, glæder jeg mig over, at der kun er fire måneder til sommer og jordbær fra haven✌🏻🌞🍓
Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap