Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Hvid chokolade panna cotta fra Lykken er chokolade

28. august 2014 af Anne au Chocolat 15 kommentarer

panna cotta 1

Vores dejlige kogebog Lykken er chokolade er kommet i 2. oplag, og det fejrer jeg i dag ved at servere den super simple og vanvittigt lækre hvide chokolade panna cotta fra bogen for jer. Tilbehøret i bogen er mynte og ananas i fin forening, men her forkæler jeg panna cotta’en med friske hindbær og blåbær. Uhm så lækkert!:)

Hvid chokolade Panna Cotta
6 personer

120 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona
500 ml piskefløde
20 g sukker
2 ½ blad husblas

Hak den hvide chokolade ultrafint. Bring fløden i kog med sukker i en tykbundet gryde. Udblød i mellemtiden husblas i koldt vand i 5 minutter. Kom den hvide chokolade ned i flødeblandingen og rør godt rundt, til chokoladen er smeltet – brug gerne et piskeris til dette. Dræn husblassen for vand og rør den ud i fløden. Fordel flødeblandingen i 6 små kopper eller glas og lad den sætte sig på køl i minimum 4 timer. Pynt med dine favorit bær ved serveringen.

panna cotta

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Søde nyheder
Next Post: Søde stunder siden sidst »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Emma skriver

    29. august 2014 kl. 11:20

    mmh, kan man lave den med andet end hvid chokoalde?

  2. Laura skriver

    31. august 2014 kl. 14:13

    Hej! 🙂

    Jeg har to spørgsmål:

    – Hvis man laver den på mørk chokolade, ville du da ændre på de andre mængder?
    – Har du nogen erfaring med at bruge agar agar eller gelatinepulver som erstatning for husblas?

  3. Sofie skriver

    4. september 2014 kl. 21:15

    Hvid chokolade panna cotta det lyder virkelig lækkert og ja med sådan nogle flotte billeder med det rigtige frugt så er al som det skal værre.

    Jeg tror det bliver en tester til lørdag aften Mange tak for inspiration på din flotte side

  4. Anne au Chocolat skriver

    9. september 2014 kl. 20:07

    Kære Emma,
    Umiddelbart ikke nej – eller så bliver det en anden slags 🙂
    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    9. september 2014 kl. 20:20

    Hej Laura,
    Ja hvis du vil lave en mørk chokolade panna cotta, skal du nok tilsætte en del mere sukker. Jeg har ikke leget med agar agar men kunne godt tænke mig det.
    Tak for sidst 😉
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    9. september 2014 kl. 20:20

    Kære Sofie,
    TAK for din søde hilsen 🙂

  7. Anne Lotte skriver

    18. oktober 2014 kl. 07:55

    Jeg lavede den forleden og skiftede hvid chokolade ud med Toms Lakrids chokolade. Så hældte jeg den mørke i glas først, og lod den stå på køl, og så en time efter hældte jeg forsigtigt den hvide chokolade panna cotta ud over (jeg hældte det ned på en spiseske, så jeg ikke ødelagde den mørke panna cotta.)

    Pynted med hindbær, og det smagte ret fantastisk.

    PS. Lavede ikke om i opskridften, udskiftede kun hvid med lakridschokolade.

  8. Maria Rønn Rinhack skriver

    18. november 2014 kl. 20:46

    Hej Anne 🙂

    Åh hvor ser det bare lækkert ud, tror jeg vil prøve og lave dem på fredag når min mor kommer på besøg og spiser 😛

    Jeg har et lille spørgsmål, kan man bare halvere opskriften?

  9. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2014 kl. 12:37

    Kære Maria,
    Det kan du tro, at du kan!
    God fornøjelse 🙂
    Kh Anne

  10. Maria Rønn Rinhack skriver

    21. november 2014 kl. 21:58

    Hey Anne ☺

    Åh hvor blev de bare gode!
    Og var bare så nemme at lave
    tak for den fantastiske opskrift ♡♡♡

    Maria ♡

  11. Martin Eilman skriver

    24. marts 2015 kl. 12:32

    Hej Anne,

    Hvor længe skal fløden koge?

  12. Solvej skriver

    7. oktober 2017 kl. 18:17

    Hej Anne.

    Jeg ville høre dig hvilke slags husblas du beregner med? Er det de små man køber i supermarkederne eller de store man køber engros?
    Det er en kæmpe detalje jeg aldrig ser beskrevet nogen steder.

    Mvh Solvej

  13. Anne au Chocolat skriver

    8. oktober 2017 kl. 20:28

    Kære Solvej,
    Ja det er jo en god pointe! Jeg bruger altid de små fra supermarkedet:)

  14. Karin la Cour skriver

    5. november 2017 kl. 07:59

    Hej Anne
    Gar du nogen forklaring på hvad jeg gør forkert , når den hvide chokolade ikke rigtig integreres i fløden men lægger sig som et lag øverst i glasset ?

    Mange tak for så mange lækre opskrifter
    ;0)

    Bedste hilsner
    Karin

  15. Anne au Chocolat skriver

    6. november 2017 kl. 10:20

    Kære Karin,
    Jeg har lige opdateret opskriften med et par fifs: nemlig at den hvide chokolade skal hakkes ultrafint, og at man med fordel kan bruge et piskeris til at røre/piske fløden sammen med chokoladen for at sikre sig, at chokoladen er helt smeltet sammen med fløden.
    Jeg beklager, at jeg ikke har skrevet det før. Håber, at du har mod på at lave den igen 🙂
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap