Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Havregrynskugler med marcipanmidte

25. november 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic 

Havregrynskugler med en snert af kaffe og en overraskende midte af Elmelunds fantastiske marcipan. Ahh det er kræs! Jeg har ikke set den kombination før, men en morgen fik jeg idéen og måtte prøve det af senere samme dag. Havregrynskugler er lækre, men de bliver helt uimodståelige, når de fyldes med en marcipanmidte. Og ikke hvilken som helst marcipanmidte, men Elmelunds marcipan, som er delikat, blød, cremet og fyldt med gode mandler og en fantastisk smag.

En ny konfektfavorit ♥

Kaffesmagen er dejlig diskret, men hvis man slet ikke er til kaffe, kan man bytte den ud med 2 spsk. friskpresset appelsinsaft i stedet. Så bliver den endnu mere børnevenlig.

Havregrynskuglerne kan snildt holde i 2 uger på køl.

Havregrynskugler med marcipanmidte
30 stk.

150 g Marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
90 g finvalsede havregryn
40 g kokosmel
55 g sukker
2 spsk. god kakaopulver
2 spsk. friskbrygget kaffe
110 g smør, stuetempereret

Til at trille havregrynskuglerne i:
50 g kokosmel

Vej 30 små klumper à 5 g marcipan af og rul dem til kugler. Stil til side. Rør derefter alle ingredienser til havregrynskuglerne sammen til en ensartet masse i en skål. Vej 30 kugler à 10,5-11 g. Rul dem til kugler og tryk dem flade en ad gangen i håndfladen og kom en marcipankugle i midten og fold den flade havregrynsmasse rundt om marcipankuglen for at forsegle den i midten af havregrynskuglen. Gentag processen med de resterende 29 kugler og tril dem til sidst i kokos. Opbevar dem på køl indtil servering.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Den mest saftige citronkage med birkes
Next Post: Jule-parfait med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap