E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Havregrynskugler med marcipanmidte

25. november 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

I samarbejde med Elmelund Chocolatier Organic 

Havregrynskugler med en snert af kaffe og en overraskende midte af Elmelunds fantastiske marcipan. Ahh det er kræs! Jeg har ikke set den kombination før, men en morgen fik jeg idéen og måtte prøve det af senere samme dag. Havregrynskugler er lækre, men de bliver helt uimodståelige, når de fyldes med en marcipanmidte. Og ikke hvilken som helst marcipanmidte, men Elmelunds marcipan, som er delikat, blød, cremet og fyldt med gode mandler og en fantastisk smag.

En ny konfektfavorit ♥

Kaffesmagen er dejlig diskret, men hvis man slet ikke er til kaffe, kan man bytte den ud med 2 spsk. friskpresset appelsinsaft i stedet. Så bliver den endnu mere børnevenlig.

Havregrynskuglerne kan snildt holde i 2 uger på køl.

Havregrynskugler med marcipanmidte
30 stk.

150 g Marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
90 g finvalsede havregryn
40 g kokosmel
55 g sukker
2 spsk. god kakaopulver
2 spsk. friskbrygget kaffe
110 g smør, stuetempereret

Til at trille havregrynskuglerne i:
50 g kokosmel

Vej 30 små klumper à 5 g marcipan af og rul dem til kugler. Stil til side. Rør derefter alle ingredienser til havregrynskuglerne sammen til en ensartet masse i en skål. Vej 30 kugler à 10,5-11 g. Rul dem til kugler og tryk dem flade en ad gangen i håndfladen og kom en marcipankugle i midten og fold den flade havregrynsmasse rundt om marcipankuglen for at forsegle den i midten af havregrynskuglen. Gentag processen med de resterende 29 kugler og tril dem til sidst i kokos. Opbevar dem på køl indtil servering.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Den mest saftige citronkage med birkes
Next Post: Jule-parfait med vanilje, marcipan, brændte mandler og amarena kirsebær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

September, du var sensommerfin og smagte skønt 🤍✨
Der skal være chokolade, smør og sukker i min br Der skal være chokolade, smør og sukker i min brownie, men veganske dadelbarer med peanutbutter og chokolade elsker jeg (nærmest) lige så højt 😋✌🏻🥜🍫🤎
Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool Den allerbedste eftermiddagssnack 🫶🏻 Medjool dadler med crunchy peanut butter og mørk chokolade 😋🍯🥜🍫
MANDAGSLYKKE! At kunne spise kage til frokost af o MANDAGSLYKKE! At kunne spise kage til frokost af og til er et kæmpe voksen-privilegium 😄
Og @freja_krarup’s guddommeligt smukke og ditto lækre kager på @maisondangleterre får englene til at synge og smagsløgene danse på tungen af bar glæde 🍰 (Den vanilje éclair med saltkaramel!! 🥰)
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap