E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Karamelliserede popcorn à la Atelier September

13. december 2013 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

popcorn

Dette indlæg bliver hverken særligt chokoladet eller julet, men det er til gengæld sødt, sprødt og krydret med dejlig varme.
Forleden besøgte jeg min ven Frederik Bille Brahe på Atelier September til en kaffe. Frederik har tidligere bidraget med opskriften på disse lækre chokoladekarameller  lavet med honning.

popcorn1
Denne gang imponerede han mig med en stærk og saftig wasabi-rod fløjet direkte hjem fra Japan, og så disse popcorn, da jeg var på vej ud af døren. Karamelliserede popcorn med et drys af indiske masala krydderier. Vanedannende lækre er de, og da Frederik gav mig en portion med hjem, har jeg spist dem som snack de sidste par dage og i aftes drysset på min salat. Jeg har lyst til at parre dem med en vanilleprikket flødeis, men det må blive næste portion for disse er spist op.

popcorn2

Skrevet i: Uncategorized Tags: Atelier September, indiske krydderier, karamelliserede popcorn, popcorn

Previous Post: « French toast i julen
Next Post: Ris à l’amande »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hvadskalvibage/Mette skriver

    13. december 2013 kl. 08:11

    Hvor ser de lækre ud, det kunne da godt være man skulle eksperimentere med det i juledagene.

    Der skal jeg nemlig prøve at lave de karameller du omtaler, men på halv honning og sirup 🙂

  2. Anne Rødkær Christensen skriver

    13. december 2013 kl. 11:13

    Jamen må vi ikke få en opksrift ?? Dog uden ingredienser der ikke behøver at flyves ind fra japan 🙂
    Popcorn og en god vaniljeis er total undervuderet!!!

  3. Hans Olsen skriver

    14. december 2013 kl. 19:30

    Glædelig juleweekend.

    Spændende popcorn. I går fik jeg nogle helt almindelige, men næste gang prøver jeg dine.
    Har bare aldrig selv tænkt tanken.

    Hans Olsen
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  4. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2013 kl. 10:03

    Kære Mette
    Jeg glæder mig til at høre om karamellerne 🙂
    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2013 kl. 10:05

    Kære Anne
    Jeg prøver at lokke den ud af Frederik 😉
    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    15. december 2013 kl. 10:06

    Kære Hans
    De var i hvert fald et hit 🙂
    kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap