E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

French toast i julen

8. december 2013 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

frenchtoast

Glædelig 2. søndag i advent! Der ligger stadig et tyndt hvidt lag af sne i København, men lige nu er vejret bare koldt og vådt af regn. Derfor serverer jeg lidt solstråler og varme tanker fra sommerens ophold i Spanien til jer og mig selv.
Hvis I stiller et fad fyldt med french toasts til din familie, kæresten eller vennerne på morgenbordet, må lykken være gjort! De saftigt sprøde brød emmer langt væk af hygge, og de går lige i hjertet på de fleste mennesker.

frenchtoast1

Det er ikke lige frem kirsebærsæson, men jeg ved, at man kan få dem en del steder i julen, da kirsebærrene som bekendt indgår i afslutningen på mange menneskers middag juleaften. Men hvis man ikke kan få kirsebær, er det garanteret også lækkert med lidt syltede kirsebær (særligt de skønne fra Selleberg) eller anden form for syltetøj. Kunne det ikke være en god julemorgenmad her i december? French toast, kirsebær og hvid chokolade. N A M !

French toast med kirsebær og hvid chokolade
4 personer

200 g kirsebær
50 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona
1 æg
2 spsk sukker
1 dl sødmælk
4 skiver toastbrød eller briochebrød
20 g smør til stegning
1 spsk sukker (til drys)

Udsten de fleste af kirsebærrene ved hjælp af en kirsebærudstikker eller en lille kniv, gem et par stykker til pynt – og hak dem groft. Hak den hvide chokolade groft.
Pisk æg, sukker, sødmælk sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg dem gyldne i smør på en varm pande. Anret de stegte skiver af brød på et fad. Drys 1 spsk sukker ud over brødskiverne, pynt med kirsebær og hvid chokolade og servér med det samme.

En variant: Drys kanelsukker over dine french toasts ved serveringen, samt friske blåbær og revet mælkechokolade.

frenchtoast2

Skrevet i: Morgenmad Tags: arms riddere, chokolade, french toast, hvid chokolade, ivoire, jul, kirsebær, morgenmad, pain perdu, sommer, valrhona

Previous Post: « Mere julekonfekt og om at spise chokolade hver dag
Next Post: Karamelliserede popcorn à la Atelier September »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Hans Olsen skriver

    8. december 2013 kl. 15:56

    Glædelig anden advent i julen:-)

    Hvor ser det lækkert ud og minder mig om de gode gamle dage, bare lidt mere frisk med kirsebær:-)

    Hans Olsen
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  2. Ann skriver

    10. december 2013 kl. 13:59

    Hej Anne.

    Lækker opskrift! Jeg tror, jeg vil prøve den i weekend, da jeg har kirsebær i fryseren 🙂
    Jeg har et lille spørgsmål til opskriften: du skriver, man skal hakke kirsebær og chokolade groft, men du siger ikke, hvornår det skal bruges. Er det til at komme ovenpå bagefter til pynt? Kan kun se hele kirsebær på dit billede nemlig.

    På forhånd tak for hjælpen 🙂

    Med venlig hilsen,
    Ann

  3. Anne au Chocolat skriver

    12. december 2013 kl. 08:00

    Kære Ann,

    Det lyder bare godt 🙂
    Jeg snød lidt på billederne, da jeg synes, at de hele kirsebær er flottere at se på, men det er nok lækrest og mest delikat med hakkede kirsebær for smagsoplevelsen!
    God fornøjelse.
    Kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    12. december 2013 kl. 08:03

    Kære Hans
    God jul 🙂
    kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Favorit årstiden 🌳🌱🌞 Hav en dejlig forlænget weekend kære jer🫶🏻
Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af de Melt in your mouth chocolate cake 🍫 Noget af det bedste jeg ved 🫶🏻
Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap