E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Brownie med mælkechokolade, lime, pistacier og brombær

19. oktober 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar


Jeg tøvede lidt med at servere denne mælkechokolade brownie for min mand, da han tit proklamerer, at han “mest er til klassiske chokoladekager“. Det viste sig, at min tøven var helt unødvendig, da han elskede kagen! Den er dejlig fudgy og chokoladefyldig på en sødmefuld måde med et frisk tvist af både lime og brombær og knasende saltede pistacier på toppen. Spis den, som den er – eller til en kop kaffe og meget gerne med en kugle vaniljeis.

Brownie med mælkechokolade, lime, pistacier og brombær
10 personer

200 g smør
200 g mælkechokolade, gerne Jivara 40% fra Valrhona (reklamelink)
3 æg
175 g sukker
125 g mel
1/4 tsk salt
1 øko lime, reven skal af
90 g brombær
40 g saltede pistacier, hakket

Bageform:
Springform 20 cm (reklamelink)

Smelt smørret i en gryde. Tag gryden af varmen og rør den hakkede mælkechokolade i og lad det smelte sammen med smørret. Pisk æg, sukker, mel, salt og limeskal sammen i en skål til en let og luftig konsistens. Vend smør-chokoladeblandingen i dejen. Hæld dejen i en springform (20 cm) beklædt med bagepapir og tryk brombærrene ned i dejen. Drys med hakkede pistacier. Bag kagen ved 180 grader varmluft i 50-55 minutter.

Husk at brownies helst skal bages dagen før, så de “sætter sig” ordentlig – på køl. Rigtig god fornøjelse!

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Kirsebærmousse kage med hvid chokolade, ganache og hasselnødder
Next Post: Tærte med ingefær pocherede pærer, frangipane og crème pâtissière »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap