Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Anne au Chocolat – opskriftindeks

Kager

Baileys fødselsdagskage

Banankage med frisk kokos og ingefær

Banankager med Valrhona

Bananmuffins med chokolade og valnødder

Bedstefarsskæg kage

Bedstefarsskæg kage med pære og kanel

Bittesmå chokoladeballader med peanutbutter og kokos

Bittesmå mazariner med chokolade og amarena kirsebær

Blommekage med marcipan

Blondies (hvide brownies)

Blondies med Dulcey og pekannødder 

Blondies med lime og hindbær 

Brownies

Brownies med et twist

Brownies med Zacapa rom

Brownies med stykker af hvid chokolade

Brunsviger à la Jonas

Chokoladeballader med Caramélia

Chokoladeballade-hjerter med Dulcey ganache 

Chokoladeballadekagen

Chokoladeballadekagen med lys chokolade og nødder

Chokoladeballaden med hvid chokolade, rosiner og abrikoser

Chokoladeballade à la tiramisu

Chokoladejulekage med glimtende tranebær og appelsincreme

Chokoladekage med kondenseret mælk

Chokoladekiks med Caramélia-ganache

Chokoladelagkage

Chokoladecookies med 3 slags chokolade – hvid, mælk og mørk

Chokoladetærte

Cheesecake med hvid chokolade og kanel

Cookies med After Eight Fine Sticks

Cookies med Dulcey og hasselnødder

Cookies med kandiseret ingefær og lys chokolade

Cookies med lys chokolade og tranebær

Cookies med rosiner og lys chokolade

Cookies med to slags Valrhonachokolader

Coulant au chocolat med flydende kaffe-karamel indre 

Den store financier

Double chocolate chip cookies

En lille abrikoskage med frangipane

En lille rabarberkage med frangipane

Financiers med grøn matcha te

Finskbrød

Gulerodskage med flødeostecreme

Gulerodskage med safrangul hvid chokolade ganache

Hindbærkager med marcipan

Hindbærtærte

Islandsk krydderbrød

Katrines Nørrebrotærte

Kransekagekonfekt med syltet ingefær

Lakridssmåkager

Lakridstærter med syltede bær, skyr og mælkechokolade

Lemon crunch cake

Limekage med hvid chokolade og hasselnødder

Lyserød æblestang med marcipanremonce

Macarons au chocolat

Madeleinekager med citron og birkes

Mandelkage med pære og chokolade

Marcipan-havre-småkager

Marcipan-havre-småkager overtrukket med hvid chokolade

Marcipan-specier

Mazarinkage med nektariner

Mazarinkager med chokolade

Muffins med hindbær og hvid chokolade

Nektarinkage med saltkaramel

Peanutbutter cookies med to slags chokolade

Peanutbutter cookies med Crushed Diamonds chokolade

Pecan Pie med chokolade

Pierre Hermé’s croissanter

Pund-til-pund kage med pære og kanel

Pærekage med chokolade

Rabarberkage anno 2011

Rabarberkage med crumble

Rabarbersnitter med glasur og frysetørrede jordbær

Ribskager med kokos

Romkugler 

Solskinskage med ribs, brombær og crumble

Små blommekager med hvid chokolade

Små chokoladeballader med to slags Valrhona

Små kager med Dulcey, pistacier og rabarber

Små æbletærter

Snickers cookies 

Sunde bananmuffins

Vaniljekranse

Æblekage à la Skarum

Æble-kanel kage

Æblekanelkage med hvid chokolade

Æbleskiver med chokolade og ølandshvede

Ølkage

Desserter

Abrikoscrumble

Ahornsirup med skyr, pære og chokolade

Ananassorbet med ristet sesam og kokosmel

Ananastartar med mynte og yoghurtskum

Bagte figner med saltkaramel, pekannødder og flødeskum

Bananasplit med saltkaramel-is og chokoladesovs

Bananer stegt med agavesirup, kakaonibs, pistacier og kanelskyr

Bananpandekager

Bananpandekager med boghvedemel og rabarberkompot

Bananvafler med mandelmel

Chai crème anglaise

Chai is

Chokoladeis

Chokoladeis med Caramélia

Chokoladeis med hasselnøddelikør og kakaonibs

Chokolademousse à la Valrhona

Chokolademousse

Citronfromage

Crème brûlée

Crème brûlée med ribs

Crumble med pære og to slags chokolade

Crumble med ribs og æbler 

Crumble med stikkelsbær og ribs

Ferskencrumble

French toast med kirsebær og hvid chokolade

Grapefrugtsorbet

Grøn rabarberkompot med karamelliseret rugbrød

Hjemmelavet regnbueis

Hvid chokolade panna cotta

Indisk halwa

Indisk halwa med røde Delhi-gulerødder

Indisk mangokulfi med kardemomme

Iskolde bananbidder med mælkechokolade og kokos

Ispinde med brombær og skyr

Ispinde med hindbær og Dulcey

Jordbæris med lakrids

Jordbærparfait

Kanelbagte æbler

Kirsebær-is med stykker af mørk chokolade

Kokospandekager med jordbær og mælkechokolade

Lys chokolademousse med jordbær og karamelliserede græskarkerner

Marcipan-crumble med kirsebærsauce og mørk chokolade

Marcipanvafler

Mynteis med chokoladestykker

Mælkechokolade softice

Nektarinsorbet

Olivenolie is

Pandekager (tynde)

Pandekager med drænet yoghurt

Panna cotta

Panna cotta med nutella

Panna cotta med rosenblade

Panna cotta med rosmarinstegte æbler og sprød nøddekrokant med hvid chokolade

Panna cotta med skyr, ananas, lys chokolade og karamelliseret rugbrød

Pærecrumble med After Eight

Pæresorbet med vanille og citron

Rabarber crumble med syltet ingefær

Rabarbersuppe med vanilleis og sprød tuile

Ris à l’amande

Riz au lait

Rødgrød med rabarber, hindbær og jordbær

Saltkaramel-is

Semi-freddo med After Eight og sommerbær 

Semi-freddo med chokolade 

Små crumbles med ribs og brombær

Skyr is med vanille

Stikkelsbærkompot med skyr og sprød havre

Tiramisu

Vafler med banan og boghvedemel

Vanille is

Vanille parfait

Ymerfromage

Andre søde sager

Abrikoskugler med kakao og kokos

Blonde chokoladebrud 

Brigadeiros

Chokoladekarameller à la Frederik Bille Brahe

Chokolademandler med kokos

Chokolade-peanutbutter-smørepålæg

Chokoladet peanutbutter-crunch med kokos

Chokoladetrøfler (melt-in-your-mouth)

Chokoladetrøfler

Chokoladetrøfler med Baileys Chocolate Luxe 

Crunchy Granola

Dadelkugler

Dadelkugler med kakaonibs

Figenkugler

Figner og abrikos overtrukket med mælkechokolade, pistacier og kokos

Grapefrugt curd

Hjemmelavet bounty

Hjemmelavet nutella à la Mette

Hjemmelavet nutella/smørbar Caraïbe

Hvide chokoladetrøfler med spanske saltede mandler

Jule-te trøfler med Christmas Tea fra NUTE

Juletrøfler med chokolade og pebermynteknas

Kaju Burfi (indisk cashewnøddeslik)

Kakaokugler med svesker og peanutbutter

Kanelbagte blommer

Karameller

Karameller med fleur de sel, rosiner og hvid chokolade

Karamelliseret mælkechokolade

Konfektstykker med hvid chokolade og amarena kirsebær

Kirsebærsovs

Lyserød æblegrød

Mandelkrokant

Peanutbrud med hvid chokolade og kokos

Peanut butter med chiafrø 

Peanut fudge overtrukket med lys chokolade

Pebermyntekugler med kokos og guldstøv

Pistaciepraliné

Rabarberkompot med vanille og syltet ingefær

Rocky Roads med Dulcey

Smørepålæg med macadamianødder 

Sprøde mælkechokoladebrud med hindbær og lakrids

Søde saltkringler med hvid chokolade

Vanillesyltede appelsinskiver

Varm hvid chokoladedrik med lakrids

Æblegrød

Brød

Glutenfri bananboller med mandelmel

Guldblommeboller

Luftige og sprøde koldhævede boller

Mormors idiotsikre boller

Ølandshvedeboller

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap