Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

23. december – Marcipanhjerter med citron, lakrids og hindbær

23. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0909

Så blev det lillejuleaftensdag, og I får lige den sidste søde juleinspiration fra mig i denne omgang. Der er sikkert nogle af jer derude, der skal i aften skal producere konfekt til alle juledagene.

Disse super simple og fantastisk lækre marcipanhjerter er krydret med lakrids & citron, overtrukket med hvid chokolade og har fået et drys hindbærstøv og lidt ekstra lakrids på toppen samt lidt hvide chokoladeperler fra Valrhona. Sidstnævnte kan sagtens undlades. 

Ha’ en smadderhyggelig dag! Jeg skal til at koge risengrød til ris à l’amanden <3

Marcipanhjerter med citron og lakrids og hindbær
25 hjerter

150 g marcipan
Fintrevet skal af 1/2 citron
1/2 tsk grov lakridspulver (Jeg har brugt den fra Johan Bülow)
250 g hvid chokolade
Hindbærstøv (Jeg har brugt det fra Mill&Mortar)
Lidt ekstra lakridspulver
Hvide chokoladeperler (valgtfrit)

Ælt marcipan godt sammen med citronskal og lakrids og rul ud mellem to stykker bagepapir til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik hjerter. Smelt og temperer den hvide chokolade. Dyp hjerterne i den hvide chokolade og placer dem på et stykke bagepapir. Drys med hindbærstøv, lidt ekstra lakrids samt hvide chokoladeperler, og lad chokoladen sætte sig.

dsc_0910

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 22. december – Banankage med julesmag
Next Post: 24. december – Glædelig jul til dig og dine »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap