E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

24. december – Glædelig jul til dig og dine

24. december 2016 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

merrychristmas

Så blev det endelig juleaftensdag. Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul og håber, at de næste mange dage står ekstra meget i hyggens tegn i familiens skød med masser af lækker mad, knas og rare stunder.

Vi ses igen på den anden side af julen til lidt nytårsinpiration.

Kærlig hilsen

Anne

<3

Skrevet i: Kager

Previous Post: « 23. december – Marcipanhjerter med citron, lakrids og hindbær
Next Post: Kajs 2 års fødselsdagslagkage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maiken skriver

    24. december 2016 kl. 13:31

    Hej Anne 🙂 Du ønskes også en rigtig glædelig jul 🙂 Kærlig hilsen, Maiken

  2. Esther skriver

    26. december 2016 kl. 18:09

    Hej Anne tak for en dejlig blog, man kan jo ikke andet end at blive helt glad når man ser så smukke kager:)
    Jeg går i 8. klasse og skal til foråret i praktik. Jeg ville høre, om du havde nogle ideer til steder jeg kunne søge, og som ville lære mig noget om faget. Jeg er lidt af en mad/kage/chokolade nørd og bager både masser af brød, kage og laver af mad så snart jeg kan komme til det. Det ville gøre mig meget glad hvis du har nogle forslag.
    Kh Esther

  3. Anne au Chocolat skriver

    26. december 2016 kl. 20:41

    Kære Maiken,
    Jeg håber, at du har haft en dejlig jul i familiens skød 🙂
    kh Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    26. december 2016 kl. 20:45

    Kære Esther,
    Tusind tak for din søde hilsen!
    Det lyder som en god idé at søge praktik inden for det felt, når du nu elsker mad og bagværk. Hvor i landet bor du?:)
    Kh Anne

  5. Esther skriver

    27. december 2016 kl. 09:32

    Jeg bor nær Frederikssund og jeg har god muglighed for at tage med s-tog og busser så jeg kan nemt tage til Kbh, Roskilde og Hillerød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap