E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Brownie juletræer

9. december 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Festlige og hyggelige brownie juletræer som med garanti vil begejstre både store og små her i juletiden. Det kræver bare, at man er chokoladeglad. Men det er de fleste, ik?:)

Jeg har givet juletræerne en glasur, men man kan vælge at bruge ganache i stedet for en mere chokoladerig og mindre sød smagsoplevelse. Begge dele er lækkert, synes jeg!

Brownie juletræer
6 stk

200 g smør
200 g mørk chokolade, gerne Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk salt

Glasur:
150 g flormelis
15 g kakaopulver
ca. 2 spsk kogende vand

Pynt:
Usaltede pistacier, blendet helt fint
Marengskys
Johan Bülow White Snowball lakridskugler med ingefær
Hvide chokoladeperler
Rosastøv
Bronzestøv
Salade de Fleur fra Mill&Mortar

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en bradepande (ca. 30 cm x 20 cm) beklædt med bagepapir. Bag brownien i 18-20 minutter. Køl af og lad den sætte sig i køleskabet natten over.

Udstik brownie juletræer. Rør glasur sammen og kom den i en sprøjtepose. Fordel glasuren på juletræerne og drys med pistacier og pynt løs <3



Skrevet i: Kager

Previous Post: « Adventshyggelige florentinere med chokolade og flødeskum
Next Post: Fine små citronmandelkager med citronglasur og pistacier »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Gerli skriver

    15. december 2017 kl. 18:25

    What a wonderful idea for Christmas! Already baked the brownie but started wondering whether you can use something else than the sugar-cocoa glaze? Won’t it make the brownie too sweet? Could I replace it with melted dark chocolate or ganache?

  2. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2017 kl. 12:32

    Dear Gerli,
    So sorry for the late reply. Yes melted chocolate or ganache can be used, too, for a more chocolate rich and less sweet taste.
    Best
    Anne

  3. Pernille F skriver

    2. december 2018 kl. 21:13

    Nej, det er det fineste, jeg længe har set 🙂
    Dem håber jeg, jeg får tid til at lave i løbet af julen.
    Tak for opskriften og god jul til dig og din familie.

  4. Anne au Chocolat skriver

    3. december 2018 kl. 10:30

    Kære Pernille,
    Tusind tak 🙂 Jeg håber, at de vækker glæde hos jer også.
    Glædelig december og jul til dig og din familie også.
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Jõulu-brownie | Cook the day away! siger:
    18. december 2017 kl. 12:14

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap