Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Brownie juletræer

9. december 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Festlige og hyggelige brownie juletræer som med garanti vil begejstre både store og små her i juletiden. Det kræver bare, at man er chokoladeglad. Men det er de fleste, ik?:)

Jeg har givet juletræerne en glasur, men man kan vælge at bruge ganache i stedet for en mere chokoladerig og mindre sød smagsoplevelse. Begge dele er lækkert, synes jeg!

Brownie juletræer
6 stk

200 g smør
200 g mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
1/3 tsk salt

Glasur:
150 g flormelis
15 g kakaopulver
ca. 2 spsk kogende vand

Pynt:
Usaltede pistacier, blendet helt fint
Marengskys
Johan Bülow White Snowball lakridskugler med ingefær
Hvide chokoladeperler
Rosastøv
Bronzestøv
Salade de Fleur fra Mill&Mortar

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, sluk for varmen og kom straks den hakkede mørke chokolade i, og lad den smelte sammen med smørret. Køl lidt af. Pisk mel, æg, sukker og salt til luftig konsistens i en skål, og tilsæt langsomt smør- og chokoladeblandingen under omrøring. Hæld browniedejen i en bradepande (ca. 30 cm x 20 cm) beklædt med bagepapir. Bag brownien i 18-20 minutter. Køl af og lad den sætte sig i køleskabet natten over.

Udstik brownie juletræer. Rør glasur sammen og kom den i en sprøjtepose. Fordel glasuren på juletræerne og drys med pistacier og pynt løs <3



Skrevet i: Kager

Previous Post: « Adventshyggelige florentinere med chokolade og flødeskum
Next Post: Fine små citronmandelkager med citronglasur og pistacier »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Gerli skriver

    15. december 2017 kl. 18:25

    What a wonderful idea for Christmas! Already baked the brownie but started wondering whether you can use something else than the sugar-cocoa glaze? Won’t it make the brownie too sweet? Could I replace it with melted dark chocolate or ganache?

  2. Anne au Chocolat skriver

    20. december 2017 kl. 12:32

    Dear Gerli,
    So sorry for the late reply. Yes melted chocolate or ganache can be used, too, for a more chocolate rich and less sweet taste.
    Best
    Anne

  3. Pernille F skriver

    2. december 2018 kl. 21:13

    Nej, det er det fineste, jeg længe har set 🙂
    Dem håber jeg, jeg får tid til at lave i løbet af julen.
    Tak for opskriften og god jul til dig og din familie.

  4. Anne au Chocolat skriver

    3. december 2018 kl. 10:30

    Kære Pernille,
    Tusind tak 🙂 Jeg håber, at de vækker glæde hos jer også.
    Glædelig december og jul til dig og din familie også.
    Kh Anne

Trackbacks

  1. Jõulu-brownie | Cook the day away! siger:
    18. december 2017 kl. 12:14

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap