E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

21. december – Kokoskugler med hvid chokolade og hindbær

21. december 2016 af Anne au Chocolat 1 kommentar

dsc_0862
På årets korteste dag har jeg lavet endnu en bounty variant. Faktisk har jeg “genbrugt” bountymassen fra gårsdagens indlæg for at give lidt inspiration til, hvordan den også kan bruges.
Disse kokoskugler med citron og vanilje er dyppet i hvid chokolade og trillet i kokosmel og hindbærstøv, som giver den fineste lyserøde farve og en helt perfekt syrlig sødme til den søde hvide chokolade og ditto bountymasse. Super simpel og helt perfekt julekonfekt, hvis I spørger mig!

Kokoskugler med hvid chokolade, citron og hindbær
ca. 30 kugler

200 g sødet kondenseret mælk
130 g kokosmel
Korn af 1/2 vaniljestang
Fintrevet skal af 1/2 øko citron

Overtræk og pynt:
250 g god hvid chokolade, gerne Peru 38% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
50 g kokosmel
2 tsk hindbærpulver (jeg bruger Mill&Mortars)

Bland kondenseret mælk sammen med kokos, vaniljekorn og citronskal. Tril kokosmassen til 30 kugler og læg dem på en tallerken. Stil på køl i 30 minutter. Smelt (og temperer gerne) den hvide chokolade. Bland kokosmel og hindbærpulver i en skål. Dyp kokoskuglerne en ad gangen i den hvide chokolade og vend derefter i det lyserøde kokosmel. Lad chokoladen sætte sig, og opbevar kokoskuglerne på køl indtil servering.

dsc_0855

dsc_0877

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Bounty bars with milk chocolate, lemon zest and vanilla
Next Post: 22. december – Banankage med julesmag »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Chokoladekage med chokoladetopping og blåbær til Ellas fødselsdag - Anne au Chocolat siger:
    18. maj 2017 kl. 12:13

    […] I weekenden holdt en af vores naboers søde datter Ella 10 års fødselsdagsfest for en håndfuld veninder. Ella havde et par uger forinden banket på døren sammen med sin far og lillebror for at spørge, om jeg kunne hyres til at lave fyldte chokolader sammen med pigerne til fødselsdagen. Sådan en lækker og hyggelig tjans ville jeg hellere end gerne have, men jeg var desværre optaget den dag, festen skulle holdes. Til gengæld lavede jeg denne chokoladerige kage med chokoladetopping og blåbær samt Dulcey perler og spåner af hvid chokolade til Ella og pigerne. Og de fik selv kreeret en masse fyldte chokolader til fødselsdagen. Ellas far sendte mig et billede af pigernes super flotte chokoladelækkerier samme aften. De havde blandt andet lavet mine peanut bounty barer og disse lyserøde kokoskugler. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap