Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bounty bars with milk chocolate, lemon zest and vanilla

20. december 2016 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

dsc_0846

Homemade bounty bars with a refreshingly tangy twist of lemon zest and beautiful vanilla dots.

Bounty bares with milk chocolate, lemon zest and vanilla
16 bars

200 g sweetened condensed milk
130 g shredded coconut
Seeds from 1/2 vanilla bean
Zest from 1/2 lemon
250 g good quality milk chocolate (I use Jivara 40% from Valrhona)
Pistachios and violette sugar for decoration

Mix condensed milk together with coconut, vanilla seeds and lemon zest. Form 16 equal-size bars and place them on a plate. Chill in the fridge for 30 minutes. Melt (and temper, preferably) the milk chocolate and coat the bars with chocolate before sprinkling with finely chopped pistachios and violette sugar. Let the chocolate set, and store the bounty bars in the refrigerator until serving.

dsc_0843

dsc_0844

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « 20. december – Bounty barer med mælkechokolade, vanilje og citron
Next Post: 21. december – Kokoskugler med hvid chokolade og hindbær »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap