E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Frozen yogurt ispinde med hindbær

10. maj 2016 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Processed with VSCOcam with f2 preset

Vores søn Kaj på 16 måneder er lidt af et A-menneske for tiden. Det tidlige morgenstunder inden vuggestue og arbejde er nu slet ikke så værst endda, og vi hygger gevaldigt med musik og morgenmad. I morges blev Kaj ganske godt underholdt, da jeg klokken 6.45 stod og dyppede disse frozen yogurt ispinde med hindbær i hvid chokolade, som var resultat af mandags aftenhygge med min elskede ismaskine fra Musso. Han fik naturligvis også lov til at smage – han havde allerede slugt sin skål morgenmad – og så var lykken gjort.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Portionen her giver 6 store ispinde og en boks med is til at scoope – se det nederste billede. Man kan snildt halvere opskriften, men den store portion giver dobbelt op på islykke, så hvorfor nøjes <3

Frozen yogurt ispinde med hindbær
6 ispinde og 1 boks med is

Is:
2 dl piskefløde
160 g sukker
1 vaniljestang, korn af
800 g græsk yoghurt

Hindbærfyld:
220 g hindbær, friske eller frosne
100 g sukker

150 g smeltet hvid chokolade, gerne Ivoire 35% fra Valrhona
Frysetørret hindbær

Is:
Bring fløden i kog med sukker og vaniljekorn i en gryde. Tag gryden af varmen, tilsæt græsk yoghurt og pisk det til en homogen massen ved hjælp af et piskeris. Køl cremen helt af og frys den på ismaskinen.

Hindbærfyld:
Lav gerne hindbærfyldet, mens cremen køler af. Kom hindbær og sukker i gryde og bring det forsigtigt i kog og lad det boble i et par minutter. Køl helt af.

Ispinde: Kom et par små teskefulde hindbærfyld i ispindeformene, fyld derefter iscremen i og stik små træpinde i. Sæt ispindene i fryseren natten over. Hæld den smeltede hvide hokolade i et lille glas og dyp ispinde ned i chokoladen. Drys straks med frysetørret hindbær og spis ispindene med det samme eller opbevar dem i en boks i fryseren til senere nydelse.

Is i boks:
Kom hindbærfyld i bunden af en lille fryseregnet lufttæt boks, og fordel derefter resten af iscremen i. Slut til sidst af med lidt ekstra hindbærfyld. Opbevar isen i fryseren, til den skal nydes.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Indlægget indeholder affiliate links

Skrevet i: Is Tags: bær, is, ispinde, ivoire, pindeis, valrhona, yogurtis

Previous Post: « Rabarberkage med mandler og vaniljeflødeskum
Next Post: Semifreddo med citron, makroner og bagte nektariner »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maggie skriver

    11. maj 2016 kl. 15:48

    Kan den lages uten ismaskin

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. maj 2016 kl. 17:37

    Kære Maggie,
    Jeg vil anbefale, at man bruger ismaskine, men prøv gerne uden!

  3. Jeannette Andersen skriver

    12. maj 2016 kl. 20:06

    Hej
    Jeg har et barn som ikke tåler laktose. Kan jeg evt bruge skyr i stedet fir græsk yoghurt ?

    Jeannette

  4. Anne au Chocolat skriver

    13. maj 2016 kl. 17:22

    Kære Jeannette,
    Det kan du sagtens gøre. Det er faktisk oprindeligt en opskrift, jeg har lavet med skyr, men så prøvede jeg med græsk yoghurt denne gang for lidt forandring. Men den er også super god med skyr!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap