E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Semifreddo med citron, makroner og bagte nektariner

17. maj 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

semifreddo_1024

Foto: Line Thit Klein

Semifreddo er en halv-frossen isdessert og en af mine isfavoritter, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan smage den til med og drysse på af knas. Og så er den tilmed vanvittig enkel at trylle frem. Denne semifreddo lavede jeg til ALT for damerne for et par år siden som en sommerdessert, og nu deler jeg den med jer (i håb om at hidkalde det lune sommervejr igen). Den har fine vanilleprikker og en syrlig kant fra citronskallen, som giver det helt perfekte modspil til de aromatiske makroner. De bagte nektariner er stjerneflotte i deres farve og smager skønt sammen med semifreddo’en.

Semifreddo med citron og makroner samt bagte nektariner
6 personer

Semifreddo:
250 ml piskefløde
3 æggeblommer
85 g sukker
1 vanillestang, korn af
3 æggehvider
1 øko citron, revet skal af
60 g makroner, groft knust

Bagte nektariner:
3 nektariner
3 spsk lyst rørsukker

Semifreddo:
Pisk fløden til en blød flødeskum. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med halvdelen af sukkeret samt vanillekorn. Pisk derefter æggehviderne til marengs med det resterende sukker. Vend forsigtigt marengsen i æggeblommerne og dernæst flødeskummet. Tilsæt til sidst citronskal og makroner og hæld cremen i en passende beholder og frys den i minimum 4 timer.

Bagte nektariner:
Skær nektarinerne i både. Put dem i et ildfast fad og drys med rørsukker. Bag nektarinerne ved 190 grader varmluft i ca. 20 minutter. Køl dem af og nyd dem sammen med semifreddo’en.

Skrevet i: Is Tags: dessert, is, isdesser, makroner, nektariner, semifreddo

Previous Post: « Frozen yogurt ispinde med hindbær
Next Post: Chokoladekage med chokoladetopping og bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Julie skriver

    16. juni 2017 kl. 09:44

    Hej. Skal nektarinerne bages lige inden servering, så de er varme til serveringen, eller servers de kolde med den kolde is? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. juni 2017 kl. 10:28

    Kære Julie,
    Du kan gøre begge dele:)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap