Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Bananvafler med bagte æbler, flødeskum, citronverbena og pistacier

11. august 2016 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

vafleræble2

Forleden aften gik vi tur med vores venner i skoven. Kaj elsker at gå tur, inden han skal til drømmeland, og det samme gør vi. Man bliver så dejlig træt og afslappet af den friske aftenluft. Vi stødte på et æbletræ med de lækreste lyserøde sommeræbler, og vi måtte have nogle af dem med hjem. Den lille frugtfan Kaj spiste et æble med det samme. Jeg gik hjem og bagte nogle af æblerne og serverede dem på bananvafler med flødeskum, pistacier og citronverbena fra haven til morgenmad dagen efter.

Jeg skar tre æbler i tynde både og kom dem i et ildfast fad. Så dryssede jeg med 3 spsk sukker og bagte æblebådene i ca. 25 minutter ved 180 grader varmluft.

Syrligt søde bagte æbler – et hit hos Kaj og os.

vafleræble

vafleræble3

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Valnøddekage med mælkechokoladetopping
Next Post: Den lækreste bountykage hos Annemette Voss »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    13. august 2016 kl. 15:13

    Først og fremmest, tak for en dejlig blog – elsker den inspiration du giver 🙂
    Bare lige et hurtigt spørgsmål: Hvilken type mel har du brugt til de bananvafler, du har lavet til de bagte æbler?

  2. Anne au Chocolat skriver

    13. august 2016 kl. 21:42

    Kære Line,
    Tak skal du have 🙂
    I disse vafler brugte jeg fuldkornsrismel fra Urtekram.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap