E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Café Ivoire – espresso og hvid chokolade

16. november 2011 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Det ligner måske blot en almindelig cappuccino, men det er en Café Ivoire, som man kan smage på Estate Kaffebar på Gl. Kongevej 1. Dobbelt espresso, cremet mælk og ikke mindst smeltet hvid Valrhona Ivoire chokolade. Kaffe og dessert i en kop! Hvad tænker I om kombinationen ? Jeg er vild med den!

Lige nu bager jeg æbleskiver med chokolade og ølkage med min gode ven Jonas (jeg låner også hans internet :-)).

Skrevet i: Uncategorized Tags: æbleskiver, chokolade, Estate Kaffebar, ivoire, Jonas Astrup, Ølkage

Previous Post: « Crumble med pære og to slags chokolade – opskrift
Next Post: Æbleskiver med ølandshvede og chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Christine skriver

    16. november 2011 kl. 14:46

    Mmmmm, jeg kunne godt drikke sådan én. Det lyder fantastisk!

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. november 2011 kl. 14:55

    Kære Ann-Christine,
    Der er intet andet for end at prøve den 🙂

  3. Kathrine Susan Thermann Forster skriver

    17. november 2011 kl. 12:15

    Jeg tænker det er ærgerligt jeg bor så langt væk fra den kaffebar for kaffe og chokolade er da den bedste kombi. Har prøvet det mange gange med mørk chokolade, men kan med lethed forestille mig hvilken himmerigsmundfuld det bliver med den hvide chokolade 😉

  4. Anne au Chocolat skriver

    17. november 2011 kl. 13:51

    Kære Kathrine,
    Du må prøve den næste gang, du er i Kbh så 🙂

  5. Cafezinho skriver

    17. november 2011 kl. 20:45

    Hej Anne,

    Wow, for en dessert! Den må jeg helt sikkert prøve!
    Jeg kender godt en cappuccino lavet med chokolademælk, men med hvid chokolade lyder som en drøm:)

    Dejligt med godt links:D

    God weekend
    Rune
    Kaffeblogger

  6. Cafezinho skriver

    19. november 2011 kl. 11:43

    By the way hvor kan man få fat i hvid Valhrona chokolade? – Så der kan leges med denne opskrift?

  7. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 15:52

    Kære Rune
    Du finder Ivoire hos diverse specialforretning og i Salling i Aarhus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse Nybagte weekendboller, aftenbadetur, citronmelisse i fuld flor, snack i haven og chokoladegaver fra min mand ❤️

God pinse 🌞
En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vo En skål morgenmadslykke og et solskinsglimt af vores jordbærblomster🍓 Græsk yoghurt med vaniljebagte rabarber fra haven, syltetøj af jordbær, solbær og rabarber (også fra haven via fryseren) og en lille portion musli lavet, mens ovnen alligevel var varm fra rabarberne. + banan og mynte fra haven🌿

Når morgenmad smager som dessert 😍
Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndli Rabarbersnitter med crumbletop er en af mine yndlingskager, når rabarberne er i sæson - i haven og på hylderne i supermarkedet 🌿💕
Find opskriften under mine reels 😋🫶🏻
Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under Hjemmearbejdsdagens lille brunch til frokost under markisen på terrassen - som at have et ekstra rum i huset 🥰.. og mad smager bare bedre i det fri 🌱
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap