E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Café Ivoire – espresso og hvid chokolade

16. november 2011 af Anne au Chocolat 7 kommentarer

Det ligner måske blot en almindelig cappuccino, men det er en Café Ivoire, som man kan smage på Estate Kaffebar på Gl. Kongevej 1. Dobbelt espresso, cremet mælk og ikke mindst smeltet hvid Valrhona Ivoire chokolade. Kaffe og dessert i en kop! Hvad tænker I om kombinationen ? Jeg er vild med den!

Lige nu bager jeg æbleskiver med chokolade og ølkage med min gode ven Jonas (jeg låner også hans internet :-)).

Skrevet i: Uncategorized Tags: æbleskiver, chokolade, Estate Kaffebar, ivoire, Jonas Astrup, Ølkage

Previous Post: « Crumble med pære og to slags chokolade – opskrift
Next Post: Æbleskiver med ølandshvede og chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann-Christine skriver

    16. november 2011 kl. 14:46

    Mmmmm, jeg kunne godt drikke sådan én. Det lyder fantastisk!

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. november 2011 kl. 14:55

    Kære Ann-Christine,
    Der er intet andet for end at prøve den 🙂

  3. Kathrine Susan Thermann Forster skriver

    17. november 2011 kl. 12:15

    Jeg tænker det er ærgerligt jeg bor så langt væk fra den kaffebar for kaffe og chokolade er da den bedste kombi. Har prøvet det mange gange med mørk chokolade, men kan med lethed forestille mig hvilken himmerigsmundfuld det bliver med den hvide chokolade 😉

  4. Anne au Chocolat skriver

    17. november 2011 kl. 13:51

    Kære Kathrine,
    Du må prøve den næste gang, du er i Kbh så 🙂

  5. Cafezinho skriver

    17. november 2011 kl. 20:45

    Hej Anne,

    Wow, for en dessert! Den må jeg helt sikkert prøve!
    Jeg kender godt en cappuccino lavet med chokolademælk, men med hvid chokolade lyder som en drøm:)

    Dejligt med godt links:D

    God weekend
    Rune
    Kaffeblogger

  6. Cafezinho skriver

    19. november 2011 kl. 11:43

    By the way hvor kan man få fat i hvid Valhrona chokolade? – Så der kan leges med denne opskrift?

  7. Anne au Chocolat skriver

    20. november 2011 kl. 15:52

    Kære Rune
    Du finder Ivoire hos diverse specialforretning og i Salling i Aarhus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap