Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Tahin cookies med chokolade

14. september 2021 af Anne au Chocolat

Sprøde, chewy cookies med en delikat smag af tahin og masser af chokolade.

Tahin cookies med chokolade
16 stk

100 g smør, blødt
70 g tahin
125 g brun farin
40 g sukker
1 æg
150 g hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
200 g god mørk chokolade

Pisk smør, tahin, brun farin og sukker godt sammen i en skål indtil en cremet konsistens. Tilsæt ægget. Rør derefter mel, bagepulver, salt og chokolade i. Stil cookiedejen på køl i minimum 1 time og meget gerne natten over.
Forvarm ovnen til 170 grader varmluft. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem. Bag 1 plade af gangen i ca. 13-15 minutter.

De kan også fryses ned ubagte.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Træstammer med Piemonte hasselnødder
Next Post: Chokoladesnegle med marcipan »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap