E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokoladesnegle med marcipan

21. september 2021 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Reklame for Elmelund Chocolatier Organic

Svampede og luftigt bløde snegle fyldt med aromatisk og dejligt snasket marcipanremonce lavet på min yndlings marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic og ditto chokolade – nemlig Peru 70% mørk chokolade. Ren lykke! Og det er genialt at variere sneglene lidt, så det ikke altid kun er de klassiske kanelsnegle.

Disse snegle vil I ikke gå glip af at smage… jeg siger det bare. Prøv dem ♥

Ps. Som med mine kanelsnegle, er disse også koldhævede, da jeg elsker at kunne forberede dem  om aftenen og så blot kunne lade dem efterhæve og bage på dagen.

Chokoladesnegle med marcipan
10 tykke snegle

Dej:
175 ml sødmælk
10 g gær
2 æg
120 g smør, blødt
1 tsk. salt
30 g sukker
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g mel

Marcipanremonce:
100 g smør, blødt
100 g sukker
100 g marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)

Chokoladefyld:
100 g Peru 70% mørk chokolade fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)

1 sammenpisket æg til pensling

Dagen/aftenen inden:
Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælken i en skål eller røremaskine. Tilsæt gær og rør rundt. Tilsæt æg, sukker og kardemomme og blødt smør sammen med den første 1/3 dl af melet og rør rundt. Tilsæt derefter salt og resten af melet lidt efter lidt og rør rundt, til dejen er blank, blød, smidig og fugtig, uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent opvredet (fugtigt) viskestykke, og lad dejen hæve et lunt sted i 30 minutter.
Rør marcipanremoncen sammen imens.
Rul dejen ud til et stort rektangel (ca. 30 x 40 cm) på et let meldrysset bord. Smør marcipanremoncen ud på dejen i et jævnt lag over det hele. Fordel chokoladen oven på. Rul dejen på den lange led til en pølse. Skær derefter rullen i 10 store snegle – brug gerne en sytråd til at for at undgå at presse sneglene for flade med en kniv. Fordel sneglene i et ildfast fad (ca. 32 cm x 24cm) beklædt med bagepapir. Dæk fadet med husholdningsfilm og lad sneglene hæve på køkkenbordet i 30 minutter. Stil dem derefter på køl natten over.

På dagen:
Tag sneglene ud på køkkenbordet og lad dem temperere/hæve i 1,5 time. Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Pensl sneglene med sammenpisket æg, og bag sneglene i ca. 20-25 minutter til flot gyldne. (Hold øje med afbagningen undervejs, så de ikke bliver for mørke. Hver ovn bager forskelligt) Servér sneglene nybagte men afkølede.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Tahin cookies med chokolade
Next Post: Marmoreret brownie med mørk og hvid chokolade og hindbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Piskeriset skriver

    21. september 2021 kl. 20:04

    Uh, de ser gode ud! Sådan en kunne jeg da godt spise lige nu 😉

  2. Victoria skriver

    22. september 2021 kl. 23:24

    Eager to make this recipe really soon! Bonjour de Québec (Canada).

  3. Lise Rasmussen skriver

    23. september 2021 kl. 08:23

    Kan man øge mængden af gær og så hæve i kortere tid?
    Vh Lise

  4. Therese S skriver

    23. september 2021 kl. 18:01

    De blev bagt i morges, helt vidunderlige. Min mand og søn her i Boone, NC elskede dem. Vores supermarked har Odense Marzipan, men vi kan desværre kun købe tørgær i USA. De hævede fint, yum. Tak for endnu en dejlig opskrift, yum.

  5. Anne au Chocolat skriver

    24. september 2021 kl. 12:56

    Kære Lise,
    Ja det tænker jeg sagtens. Fx fordoble mængden!

  6. Anne au Chocolat skriver

    24. september 2021 kl. 12:57

    Tusind tak kære Piskeriset 😍

  7. Anne au Chocolat skriver

    24. september 2021 kl. 12:58

    Kære Therese,
    Hvor fint, at de også kunne laves med tørgær. Hvor meget brugte du?
    Og skønt at de hittede 🙂
    Kh Anne

  8. Therese S skriver

    3. oktober 2021 kl. 20:28

    Hej Anne, jeg brugte 7g tørgær og de blev helt perfekte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap