E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Hindbærkage med creme fraiche og citron

7. januar 2021 af Anne au Chocolat 8 kommentarer

Torsdagskagen herhjemme i dag. En svampet og saftig hindbærkage med en forfriskende syrlighed fra både creme fraiche og citron. Den vil med garanti begejstre. I spiser vel stadig kage, selvom det er januar, ik? ♥

Hindbærkage med creme fraiche og citron
8 personer

125 g smør
2 æg
200 g bagesukker
180 g creme fraiche 18%
Saft af 1/2 citron
1 tsk bagepulver
175 g mel
200 g hindbær, friske eller frosne

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde, og lad det køle af. Pisk æg og bagesukker til en let og luftig æggesnaps i en skål. Pisk creme fraiche i sammen med citronsaften. Vend mel og bagepulver i og derefter det smeltede smør. Vend tilsidst forsigtigt hindbær i dejen. Hæld kagedejen i en smurt springform (20 cm i diameter) beklædt med bagepapir, og bag kagen ved 180 grader varmluft i 45-50 minutter. Kontrollér, at kagen er færdig med en lille kødnål. Tag kagen ud af formen efter 10 minutter, og lad den køle af på en bagerist. Drys med lidt flormelis inden servering.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Banankage med peanutbutter og chokolade – og et glimt fra det nye hus.
Next Post: Citronmazarin med birkes, citronganache, figner og ristede hasselnødder »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Valbona skriver

    7. januar 2021 kl. 21:42

    har du selv brugt friske hindbær eller frosne og hvad vil du anbefale?

  2. Anne au Chocolat skriver

    11. januar 2021 kl. 10:56

    Kære Valbona,
    Jeg brugte frosne, da det var det, jeg havde. Men det fungerer lige så godt med friske hindbær

  3. Kristina skriver

    15. januar 2021 kl. 19:12

    Hej 🙂
    Den ser virkelig god ud!

    Kan den mon bages aftenen i forvejen? Og skal den i så fald bare opbevares på køkkenbordet?

    Eller kan du anbefale en anden nem kage, der er god at lave aftenen forinden (som ikke er en chokoladekage)?

  4. Helle Beyer skriver

    16. januar 2021 kl. 22:59

    Wauw en god kage👍 Den ligger nu på min top 5
    2. gang jeg bagte den ændrede jeg lidt.
    Tilsætte 1 tsk. vanilje sukker og brugte frosne hindbær. Den er stadig fantastisk
    Tusind tak for en rigtig god opskrift ❤

  5. Kristina Rosenørn Kristensen skriver

    20. januar 2021 kl. 20:44

    Hejsa

    Kagen ser så lækker ud 🙂 Kan den mon fryses?

  6. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2021 kl. 15:05

    Kære Kristina,
    Ja! Jeg har selv frosset halvdelen af min ned 🙂

  7. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2021 kl. 15:08

    Kære Kristina,
    Jeg er ked af det sene svar. Ja nemlig!
    Alle min mazarinkager er bedst på anden dagen og det sammen med min gulerodskage 🙂 Så det er i hvert fald gode bud.
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    25. januar 2021 kl. 15:08

    Kære Helle
    Det lyder virkelig skønt 🙂

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap