E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Da vinderen af den hvide chokolade kom forbi med cheesecake

21. maj 2012 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Jeg fortalte jer aldrig om de 5 vindere af Valrhona konkurrencen, blot at jeg havde sendt vinderne en e-mail.
Egentlig var det heller ikke planen, men det kribler lidt i fingrene på mig for at fortælle jer om søde Camilla, som vandt 1 kg Ivoire – den hvide chokolade fra Valrhona.

Da hun skrev sin adresse til mig, kunne jeg hurtigt se, at hun boede lige på vejen hjem fra mit arbejde, så jeg foreslog hende, at jeg bare cyklede forbi med chokoladen til hende. Hun lod sig heldigvis ikke skræmme af mit spontane tilbud.

Camilla var i ekstase over chokoladen, og det var et godt første møde mellem hende og jeg. Nu har vi mødt hinanden to gange. Et par dage efter kom hun nemlig med et par små cheesecakes til mig – nærmere fortalt bagt hvid Ivoire chokolade cheesecake med hindbær. Ren og skær cremet livsnydelse.

Camilla er i gang med at eksperimentere sig frem til den ultimative cheesecake, og hun har lovet mig at gæsteblogge om den, når opskriften er færdigudviklet. Samme eftermiddag som hun havde fået den hvide chokolade, blev hendes køkken allerede forvandlet til en cheesecake’t skueplads, hvor hun havde hele 8 forskellige små cheesecakes i spil – 4 af den bagte slags og 4 som skulle sætte sig på køl. Det var altså en af de bagte cheesecakes, som vandt indledende heat. Men den er ifølge Camilla slet ikke færdig endnu. Selvom jeg ellers synes, at den på daværende stadie i cheesecake-studiet smagte strålende – cremet, blød og sød med de flotteste sorte vanilleprikker, en delikat smag af hvid chokolade og en dejlig sprød kiksebund samt en fin lille syrlighed fra hindbærret. Men jeg kender jo også mig selv og ved, hvor kritisk man som passioneret kagebager kan være.

Jeg ser frem til Camillas blogindlæg og siger indtil da namnam for et nyt sødt kagevenskab : )

Skrevet i: Uncategorized Tags: bagt cheesecake, cheesecake, cheesecake med hvid chokolade og hindbær, hindbær, hvid chokolade, ivoire, små cheesecakes, valrhona

Previous Post: « Bananasplit med saltkaramel-is og chokoladesovs
Next Post: Små tykke pandekager med boghvedemel, banan og rabarberkompot »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Benedikte Capion skriver

    21. maj 2012 kl. 17:54

    EJ, hvor fint og fantastisk og inspirerende!

  2. Joanna skriver

    21. maj 2012 kl. 22:38

    Jeg glæder mig til at høre mere. Synes selv det er svært at bage (ja, den skal da bages) den perfekte cheesecake. I Berlin har de neglet den, hvor man de fleste steder i det gamle øst kan købe syrlige bagte cheesecakes, som ikke så overvældende som de ubagte flødeost-baserede kan være.

  3. Maj skriver

    22. maj 2012 kl. 08:49

    Mmmm.. Ikke dårligt!

    Anne – jeg vil spørge dig om du ved hvilke specialbutikker i KBH, man kan købe Valhrona fèves. Jeg har forsøgt mig i Magasin men uden held.

    Tak!

  4. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2012 kl. 07:26

    Kære Benedikte

    Jeg er vild med din positive energi 🙂

    Kh Anne

  5. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2012 kl. 07:27

    Kære Joanna

    Jeg er også blevet mere og mere hooked på bagt cheesecakes de seneste par år. Du kan tro, at du kommer til at høre mere om den.

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    23. maj 2012 kl. 07:28

    Kære Maj

    Meget snart – hvis ikke allerede disse dage – kan du købe fêves i Magasin. Du kommer til at høre om det her på bloggen snart, kan jeg fortælle dig 😉

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap