Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Den rigtige Roskilde madklub

30. juni 2011 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Den rigtige Roskilde madklubI aftes tog Simone og jeg som nævnt til 3 retters middag på campingspladsen på Roskilde lavet af Ad Hoc Madklubben. Det var en super hyggelig aften, hvor vi helt automatisk lærte en masse nye mennesker at kende, da alle de mange middagsgæster hver især havde vundet smagskonkurrencen samme dag, som havde givet dem adgang til middagen. Smart smart!

Den rigtige Roskilde madklub

Imens vildsvinet blev skåret ud, fik vi serveret en dejlig rabarbersaft med geraniumblade (jernurt) og vodka. Den fik jeg dog ikke knipset et billede af.

Den rigtige Roskilde madklubDen rigtige Roskilde madklub

Vi fik Ad Hoc armbånd til lejligheden (det er Simones brune arm :)).

Den rigtige Roskilde madklubDen rigtige Roskilde madklub

De to middagsborde var dekorerede med Ad Hoc tags, som var enormt fine – og drengede!Den rigtige Roskilde madklub

Sådan så bordene ud – Mads var endnu en gang i action. Måske han serverede rabarberdrinks.Den rigtige Roskilde madklub

Disse søde sommerpiger sad Simone og jeg overfor. Dejligt dejligt selskab under hele middagen.

Den rigtige Roskilde madklub

Johan serverede rødvinen og var i hopla hele aftenen…

Den rigtige Roskilde madklubDen rigtige Roskilde madklub

.. det var Mads også!

Den rigtige Roskilde madklub

Så blev forretten serveret. Kulmule på bund af perlebyg”otto”, syltet grønt og urter samt en dejligt knaldgrøn ærtemos.

Den rigtige Roskilde madklub

Simone og jeg var yderst tilfredse med den saftige fisk og den let sprøde otto for ikke at tale om den bløde grønne mos. Haps!!!Den rigtige Roskilde madklub

Til hovedretten blev der serveret nye gulerødder og løg med timian.

Den rigtige Roskilde madklub

På tallerkenen ses vildsvinet, rødderne, mosen, æblet, de nye kartofler, den saftige spidskål. Det var overdådigt godt!

Den rigtige Roskilde madklub

Johan fik også noget at gnaske i, han var yderst glad og meget optaget af benet!Den rigtige Roskilde madklubTil dessert fik vi en dejligt syrligt sød rabarbertrifli, lavet med rabarberkompot, creme anglaise og makroner. Plain and simple – og jeg var vild med det!

Tusind tak til Ad Hoc drengene og de dejlige piger (I ved hvem, I er!) for at have givet os en smækkerlækker middagsoplevelse midt ude på marken.

Skrevet i: Uncategorized Tags: ad hoc madklubben, citronverbena, geranium, kulmule, nye kartofler, rabarbersaft, rabarbersaft med vodka, rabarbertrifli, Roskilde Festival, vildsvin

Previous Post: « Madklub på Roskilde
Next Post: Stilhed før stormen i Meyers på Roskilde »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap