E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Julekonfekt med After Eight til 1. søndag i advent

1. december 2013 af Anne au Chocolat 13 kommentarer

aftereight

1. søndag i advent og 1. december i dag. Julen banker stille og roligt på døren, og det fejrer jeg ved at byde jer på disse stykker marcipankonfekt med After Eight. Søde Copenhagencakes’ og min leg med After Eight lakker mod enden for denne gang, og det har resulteret i mange myntesøde lækkerier i løbet af efteråret. I kan se dem alle og finde inspiration til andre på After Eights danske facebook side

De søde konfekthjerter er super simple at lave, og smelter man nok chokolade, kan man trille alle “restkanterne” til kugler og overtrække med chokolade og hakkede pistacier, som beskrevet i opskriften. Så behøver man ikke smide noget ud. Hvad er jeres favoritkonfekt? Fortæl mig det gerne!

aftereight1

Marcipanhjerter med After Eight, pistacier og frysetørrede hindbær
8 hjerter og ca. 10 kugler

200 g marcipan
8 After Eight
150 g mørk chokolade, smeltet (og gerne tempereret)
40 g usaltede pistacier, hakkede
2 spsk frysetørrede hindbær

Del marcipanen lige over og rul dem ud til to rektangler mellem stykker af bagepapir. Fordel de 8 After Eight på det ene stykke marcipan og udstik et hjerte midt på hver After Eight. Udstik dernæst 8 hjerter af det andet stykke marcipan og læg dem oven på After Eight-hjerterne således, at der er marcipan både i top og bund af hvert hjerte. Rul gerne den resterende marcipan og After Eight kanter sammen og tril dem til små kugler.
Dyp hjerterne i smeltet chokolade, stil dem på et stykke bagepapir og pynt med pistacier og frysetørrede hindbær. Dyp dernæst kuglerne i chokolade, tril dem  i pistacier og stil dem på bagepapir. Lad konfekten sætte sig helt, inden den spises!


aftereight4 aftereight5

                                                                                                                                      Indlægget af sponseret af After Eight

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: 1. søndag i advent, After Eight, chokolade, december, jul, konfekt, marcpan, weekend

Previous Post: « Jule-te trøfler med Christmas Tea fra NUTE
Next Post: Julehygge og konkurrence »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ann Weiss skriver

    1. december 2013 kl. 20:11

    De skal helt sikkert afprøves!

  2. Marie Lykke skriver

    1. december 2013 kl. 22:23

    Meget sød og enkelt ide, den skal afprøves

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    2. december 2013 kl. 08:38

    Kan kun tilslutte mig – det lyder enkelt og lækkert. Så må jeg jo prøve at se om det også er enkelt at lave 🙂

  4. Fru Kofoeds Køkken skriver

    2. december 2013 kl. 09:49

    Nej, hvor er de bare fine! De røg da lige på Pinterest 🙂 Dem skal jeg vist lave som en lille værtindegave her i december 😉

  5. Hans Olsen skriver

    2. december 2013 kl. 15:13

    Glædelig december, julen står nu for alvor for døren.
    Lækre, indbydende chokolader med After Eight, ser bare super ud:-)
    Tak for idéen.

    hans Olsen
    http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  6. Anne au Chocolat skriver

    2. december 2013 kl. 16:45

    Kære Ann
    Det lyder bare godt 🙂
    Kh Anne

  7. Anne au Chocolat skriver

    2. december 2013 kl. 16:45

    Kære Marie Lykke
    Tak for din søde hilsen 🙂
    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    2. december 2013 kl. 16:46

    Kære Mette
    Det er SÅ enkelt at lave 🙂
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    2. december 2013 kl. 16:46

    Kære Fru Kofoeds Køkken
    Tak for det 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    2. december 2013 kl. 16:47

    Kære Hans
    Tak for din hilsen 🙂
    Kh Anne

  11. Nanna skriver

    4. december 2013 kl. 19:11

    Uhmm… ser godt ud. Mit yndlings juleslik er snebolde – helt dem fra Summerbird, meeen Anthon Berg er virkelig også gode! Jeg ville dog ønske at der fandtes en opskrift på snebolde med marcipan, nouget, chokolade og (næsten vigtigst af alt) sprød sukkerskal! 😛

  12. Lone Frost skriver

    4. december 2013 kl. 22:51

    Jeg glæder mig til at prøve at lave konfekt med after eight med mine piger i den kommende weekend. De ser SÅ indbydende ud

Trackbacks

  1. Boligcious Kids Julehygge med ungerne i køkkenet » Boligcious Kids siger:
    17. december 2013 kl. 19:49

    […] men ikke mindst vil ungerne og jeg lave fine hjerter af marcipan og After Eight chokolade. Anne au Chocolate har lavet sin version af marcipan som møder After Eight chokolade. Det kan man da kalde en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap