E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

I Godt Selskab med Karolines Køkken

15. maj 2017 af Anne au Chocolat 3 kommentarer


Dette indlæg er sponsoreret af Karolines Køkken.

Et favorit minde fra min barndom er at få lov til at slikke flødeskumsresterne af piskeriset. Jeg gør det stadig! Gør I mon også?

Jeg ELSKER piskefløde, og jeg har været vild med Karolines Køkken lige så længe, jeg kan huske. Derfor er jeg super begejstret for at være med i Karolines Køkkens kampagne med titlen ”I Godt Selskab” sammen med Thomas Alcayaga fra Madet Mere og Carla Mickelborg. En kampagne hvor vi sætter fokus på det gode selskab og byder på interessante tips og lækre opskrifter med tre af Karolines Køkkens flødeprodukter, som hver især har sin egen styrke og kan gøre noget særligt i madlavningen. Vores opskrifter og tips vil vi hver især dele på vores blogs undervejs, og det hele vil naturligvis ligge samlet på Karolines Køkkens hjemmeside og Karolines Køkken FB side.

Carla, Thomas og jeg har sammen med Karolines Køkken lavet denne hyggelige og inspirerende film, hvor vi er i køkkenet og kreerer dejlige retter med fløde. I kan tro, at det var en dag i godt selskab og med masser af grin og velsmag. Se filmen lige her!


At være i godt selskab er bare det bedste. Trygge rammer med folk man holder af. Hygge, omsorg, sjove stunder og gerne hvor et lækkert måltid danner rammen for det gode selskab. At tage sig tiden til at nyde samværet og se hinanden i øjnene.
Gode oplevelser sammen skaber endnu mere fællesskabsfølelse og hyggelige referencerammer. Når man spiser mad, er man jo altid i selskab med nogen, selv når man bare er sig selv. Jeg nyder at spise mad alene, men sætter allermest pris på at gøre det sammen med andre. Mad smager bare bedre i godt selskab, og sådan har jeg altid haft det. Jeg kommer fra en yderst madglad familie med fokus på velsmagende livsnydelse og hyggen omkring den gode mad – og faktisk ret ofte med udgangspunkt i opskrifter fra Karolines Køkken, som min mor har brugt hele mit liv.

Nu hvor jeg selv er blevet mor til to små rollinger, er det gode selskab omkring vores måltider helligt for mig. Det giver mig ro i en tempotravl hverdag med en tårnhøj bunke af konstante gøremål. Når vi spiser sammen, stopper vi op og prioriterer tiden sammen og nyder den gode mad i et lavt gear og glemmer alt andet for en stund. Ah, det er rart!

Og ja, så er Frisk Dansk Piskefløde fra Karolines Køkken bare godt selskab i madlavningen. Den er, som navnet også fortæller, lavet i Danmark og kan med sin cremethed og klassiske og populære smag virkelig fremhæve det allerbedste i maden, og i mit søde køkken har særligt piskefløde en vigtig plads. Jeg pisker den ofte med let hånd til flødeskum og serverer den til en lun bærtærte eller chokoladekage, og så indgår den også som vigtig ingrediens i mange af mine desserter, som panna cotta, crème brûlée eller iscremer. Fløde gør alting mere cremet og skaber ekstra smagsfylde.

Da jeg tog billederne til dette blogindlæg, kunne jeg ikke lade være med at dagdrømme om disse desserter:
Nye danske jordbær med iskold piskefløde samt et drys sukker.
En lækker citronfromage med en ekstra skefuld piskefløde på toppen.
Aromatisk, fløjlsblød og flødesød mynteparfaitis med stykker af mørk chokolade i.
Tre desserter, som jeg ville elske at nyde i godt selskab af familie og gode venner.

Som I nok kan høre, er piskefløde en universel ingrediens i mit søde køkken, og jeg glæder mig til at dele mange flere flødefavorit opskrifter med jer!

Skrevet i: Desserter

Previous Post: « Jordbærsyltetøj med rabarber
Next Post: Forfriskende petits fours med Dulcey ganache »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Henriette skriver

    15. maj 2017 kl. 18:08

    Noget af det værste ved at have børn er når de bliver store nok til at overtage flødepiskerne og krymmel-tjansen, når der bages julesmåkager!

  2. Anne au Chocolat skriver

    15. maj 2017 kl. 18:12

    Hej Henriette,
    Åh det har min ældste søn Kaj heldigvis ikke fået interessen for endnu 🙂

Trackbacks

  1. Abrikostrifli med flødeskum og hjemmebagte makroner - Anne au Chocolat siger:
    21. maj 2017 kl. 10:45

    […] jeg fortalte lige her i mandags, er jeg med i Karolines Køkkens kampagne ”I Godt Selskab”, som med fokus på det […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap