E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Forfriskende petits fours med Dulcey ganache

17. maj 2017 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Disse petits fours smelter på tungen direkte fra fryseren og skal helst nydes sådan. De er dejligt forfriskende, og Dulcey ganachen er også silkeblød i iskold tilstand. Den står på en smørsprød bund af mørdej og er pyntet med aromatiske pekannødder. To knasende elementer, som passer genialt godt i både smag og konsistens til den cremede ganache med lækre karamelnoter og en snært af salt.

Server disse hapsere til kaffen efter en god middag uden dessert. Eller gør som mig: Server dem til kaffen efter en god middag med dessert! <3

Petits fours med Dulcey ganache
18 stk

Dulcey ganache
100 g piskefløde
15 g glukose sirup
200 g Dulcey 32%

Mørdej:
140 g mel
40 g flormelis
1 knivspids salt
70 g smør, koldt
1 æggeblomme

Pekannødder

Dulcey ganache:
Hak chokoladen helt fint, og kom den i en skål. Varm piskefløde og glukosesirup op til kogepunktet i en lille gryde. Hæld den varme fløde over chokoladen. Lad det stå i to minutter og rør derefter med en gummidejskraber i midten af skålen med cirkelrunde bevægelser, indtil der dannes en sammenhængende kerne. Rør, til al fløden er blandet med chokoladen. Stavblend gerne ganachen til sidst. Fordel ganachen i små silikone halvkugleforme (4 cm), og køl helt af. Sæt på frost natten over, til ganachen er helt hård og kan vendes ud.

Mørdej:
Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner revet parmesan. Saml hurtigt dejen med æggeblommen til en kugle. Dæk dejen til, og lad den hvile på køl i 30 minutter. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir til 3 millimeters tykkelse og udstik 18 cirkler à 4,5 cm. Bag bundene på en bageplade beklædt med bagepapir ved i 175 grader varmluft i ca. 7 min, til de er fint gyldne – hold øje med farven undervejs. Køl dem af på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt dåse eller boks indtil brug.

Samling:
Kom en Dulcey ganache halvkugle på hver mørdejsbund og pynt med pekannødder. Enten hele eller fint hakkede. Opbevar de små petits fours i en lufttæt beholder i fryseren, til de skal nydes.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « I Godt Selskab med Karolines Køkken
Next Post: Små chokolademoussekager med saltkaramel »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap