E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Vores køkken – og nye Dekton Helena bordplade

14. marts 2021 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

I samarbejde med Cosentino

Vores køkken er endeligt helt færdigt, og vi er så tilfredse – for at sige det mildt.

Vores Dekton bordplade blev monteret i sidste uge, og jeg har altså været ekstra glad i låget lige siden. For nøj hvor er det bare intet mindre end fantastisk at have fået sådan en visuelt pæn bordplade i køkkenet – mit søde værksted.

Dekton er kort – og noget forenklet – fortalt lavet af en kombination af flere naturlige råmaterialer, som er presset hårdt sammen og fremstilles i Spanien af virksomheden Cosentino.

Farvemulighederne er mange, og der er noget for enhver smag, vil jeg uden at blinke vove at påstå. Se bare her. Vi har valgt Helena, der er en lys variant med en blank overflade, og som byder på det fineste diskrete farvespil af grå og hvide nuancer. Perfekt fotobaggrund/backdrop jo ♥

Da vi gik i gang med køkkenprojektet, var bordplader det første, jeg begyndte at researche. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker marmor. Men jeg er ikke begejstret for dens sarte overflade ift. ridser og ikke mindst pletter. Derfor gik jeg hurtigt væk fra den idé.

Dekton er derimod pletafvisende, slidstærk, ridsefast og varmebestandig – og det er sød musik for mine ører. Køkkenet er jo i den grad et sted, hvor der arbejdes!:)

Pilehave Natursten har stået for opmåling, levering og montage af vores fine Dekton Helena bordplade.

Skrevet i: Køkkenet

Previous Post: « Bananis med creme fraiche og citron
Next Post: Verdens bedste hindbærsorbet »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Susan skriver

    15. marts 2021 kl. 08:03

    waaauw hvor er den bare flot!!!
    Hvem fik i den leveret via? det lyder på deres hjemmeside til at de kun leverer til firmaer der kan montere den

    Mvh Susan

  2. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2021 kl. 11:30

    Kære Susan
    Tak skal du have! Jeg beklager det lidt sene svar:)
    Pilehave Natursten har stået for opmåling og montage.
    Vi er SÅ glade for den!
    Venligst Anne

  3. Guld Håndvaskarmatur skriver

    4. maj 2021 kl. 13:10

    dette er meget informativt og intersting, tak for deling

  4. rustfrit stål armatur skriver

    10. maj 2021 kl. 13:06

    God artikel. Tak for deling af gode oplysninger.

  5. lokalebasen skriver

    14. maj 2021 kl. 10:11

    Wauw, meget smuk! Det ser godt ud 😍 Det er en helt fantastisk blog Anne. Så meget nyttige oplysninger.
    Venlig hilsen,
    Charlotte

  6. Line skriver

    6. juli 2021 kl. 20:42

    Fantastisk bordplade, så smuk!

  7. Anne au Chocolat skriver

    2. august 2021 kl. 13:49

    Tusind tak 🙂

  8. Mai skriver

    18. februar 2022 kl. 12:54

    Ej hvor er den flot! 🤩
    Vi overvejer også en Dekton bordplade, dog ikke en blank udgave. Har du nogen ide om, om man kan tablere chokolade på de Dekton typer som ikke er blankpoleret? De er en anelse mere ru i overfladen jo 🤷🏻‍♀️

  9. Anne au Chocolat skriver

    5. marts 2022 kl. 13:00

    Tusind tak! Jeg tror godt, at du kan temperere på en mat Dekton plade 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap