E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Vores køkken – og nye Dekton Helena bordplade

14. marts 2021 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

I samarbejde med Cosentino

Vores køkken er endeligt helt færdigt, og vi er så tilfredse – for at sige det mildt.

Vores Dekton bordplade blev monteret i sidste uge, og jeg har altså været ekstra glad i låget lige siden. For nøj hvor er det bare intet mindre end fantastisk at have fået sådan en visuelt pæn bordplade i køkkenet – mit søde værksted.

Dekton er kort – og noget forenklet – fortalt lavet af en kombination af flere naturlige råmaterialer, som er presset hårdt sammen og fremstilles i Spanien af virksomheden Cosentino.

Farvemulighederne er mange, og der er noget for enhver smag, vil jeg uden at blinke vove at påstå. Se bare her. Vi har valgt Helena, der er en lys variant med en blank overflade, og som byder på det fineste diskrete farvespil af grå og hvide nuancer. Perfekt fotobaggrund/backdrop jo ♥

Da vi gik i gang med køkkenprojektet, var bordplader det første, jeg begyndte at researche. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker marmor. Men jeg er ikke begejstret for dens sarte overflade ift. ridser og ikke mindst pletter. Derfor gik jeg hurtigt væk fra den idé.

Dekton er derimod pletafvisende, slidstærk, ridsefast og varmebestandig – og det er sød musik for mine ører. Køkkenet er jo i den grad et sted, hvor der arbejdes!:)

Pilehave Natursten har stået for opmåling, levering og montage af vores fine Dekton Helena bordplade.

Skrevet i: Køkkenet

Previous Post: « Bananis med creme fraiche og citron
Next Post: Verdens bedste hindbærsorbet »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Susan skriver

    15. marts 2021 kl. 08:03

    waaauw hvor er den bare flot!!!
    Hvem fik i den leveret via? det lyder på deres hjemmeside til at de kun leverer til firmaer der kan montere den

    Mvh Susan

  2. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2021 kl. 11:30

    Kære Susan
    Tak skal du have! Jeg beklager det lidt sene svar:)
    Pilehave Natursten har stået for opmåling og montage.
    Vi er SÅ glade for den!
    Venligst Anne

  3. Guld Håndvaskarmatur skriver

    4. maj 2021 kl. 13:10

    dette er meget informativt og intersting, tak for deling

  4. rustfrit stål armatur skriver

    10. maj 2021 kl. 13:06

    God artikel. Tak for deling af gode oplysninger.

  5. lokalebasen skriver

    14. maj 2021 kl. 10:11

    Wauw, meget smuk! Det ser godt ud 😍 Det er en helt fantastisk blog Anne. Så meget nyttige oplysninger.
    Venlig hilsen,
    Charlotte

  6. Line skriver

    6. juli 2021 kl. 20:42

    Fantastisk bordplade, så smuk!

  7. Anne au Chocolat skriver

    2. august 2021 kl. 13:49

    Tusind tak 🙂

  8. Mai skriver

    18. februar 2022 kl. 12:54

    Ej hvor er den flot! 🤩
    Vi overvejer også en Dekton bordplade, dog ikke en blank udgave. Har du nogen ide om, om man kan tablere chokolade på de Dekton typer som ikke er blankpoleret? De er en anelse mere ru i overfladen jo 🤷🏻‍♀️

  9. Anne au Chocolat skriver

    5. marts 2022 kl. 13:00

    Tusind tak! Jeg tror godt, at du kan temperere på en mat Dekton plade 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap