E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Verdens bedste hindbærsorbet

21. marts 2021 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Jeg delte opskriften på denne hindbærsorbet på instagram – som en del af mit samarbejde med Dansukker – i sommer, men den skal I også have her på bloggen. For det er den lækreste hindbærsorbet, som byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke. Sidstnævnte har glukosesiruppen fra Dansukker og ismaskinen sørget for! Den er naturligvis allerlækreste med dansk sommerhindbær, men den kan også snildt laves med frosne hindbær og stadig være meget lækker. Her kommer opskriften.

Hindbærsorbet

400 g hindbær, friske eller frosne
150 g vand
75 g glukosesirup fra Dansukker
75 g sukker fra Dansukker

Kom hindbær, glukosesirup, sukker og vand i en gryde og bring i kog. Lad det småkoge i fem minutter. Tag gryden af varmen og blend massen. Gerne med en stavblender direkte ned i gryden. Hæld hindbærmassen igennem en finmasket køkkensigte for at sigte kernerne fra. Køl hindbærsaften helt af og kør til sorbet på ismaskinen. Nyd den direkte fra maskinen eller hæld den i en form og stil i fryseren.

 

 

Skrevet i: Is

Previous Post: « Vores køkken – og nye Dekton Helena bordplade
Next Post: Luftige, bløde teboller med kardemomme »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap