E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Nytårstrøfler med Baileys Chocolate Luxe

30. december 2013 af Anne au Chocolat 18 kommentarer

chokoladebaileys1

I morgen skal jeg til nytårsfest hos min søde veninde Marie. Vi bor i samme gade. Hun i nummer 20 og jeg i nummer 18. Meget praktisk 🙂
Mad og vin er der sørget for, men jeg tager disse chokoladetrøfler med. De er lavet med den nye Bailey Chocolate Luxe, som er den klassiske Baileys tilført belgisk chokolade. Jeg har derudover puttet Guanaja 70% fra Valrhona samt piskefløde i ganachen, som blev trillet til kugler og rullet i knuste kakaonibs og frysetørrede hindbær, både for øjnenes og ganens skyld. Det smager nemlig godt, og så knaser det tilmed noget så skønt, inden trøflerne smelter på tungen. I kan sagtens nå at lave dem til i morgen, hvis I får lyst. Ganachen er lavet på 5 minutter, og så skal den bare sætte sig et par timer på køl, inden den kan trilles til kugler.

chokoladebaileys

Nytårstrøfler
(ca. 25 stk)

1 dl piskefløde
120 g mørk chokolade
2 spsk Baileys Chocolate Luxe
25 g AMMA Chocolate kakaonibs
3 spsk frysetørrede hindbær

Hak chokoladen og kom den i en skål. Bring piskefløden i kog. Hæld fløden over chokoladen og lad det stå i 1 minut. Rør da rundt med en dejskraber, til massen er fint homogen, har samlet sig og har en blank overflade. Tilsæt Baileys og rør godt rundt. Hæld massen i en form forret med film eller bagepapir og sørg for, at massen er dækket godt til (film eller papirskal helt ned og røre ved massens overflade). Lad ganachen sætte sig helt på køl. Gerne natten over.
Blend kakaonibsene lidt finere og vend dem i en skål med frysetørrede hindbær. Skær ganachen i små firkanter og tril dem til kugler. Vend dem i blandingen af nibs og hindbær. God fornøjelse!

chokoladebaileys2

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: AMMA chocolate, Baileys Chocolate Luxe, chokoladetrøfler, frysetørrede hindbær, guanaja, kakaonibs, Nytårsaften, nytårstrøfler, valrhona

Previous Post: « Karamelliseret hvid chokolade
Next Post: Livet er som en chokoladeplade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. La Cucina Nada skriver

    30. december 2013 kl. 11:39

    Choko-lækkert, Anne!

    Godt nytår til dig,
    La Cucina NADA

  2. A + K = ♥ skriver

    30. december 2013 kl. 12:24

    Hvor er de fine, og slår med garanti en ferreo roche!

    Godt nytår!

    – Anne

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    30. december 2013 kl. 14:54

    Sad faktisk i går aftes og drømte om chokolademousse eller trøfler med den nye bailey. For jeg er helt vild med den

  4. Nadja skriver

    30. december 2013 kl. 17:12

    Oh my God, det var ikke det rigtige tidspunkt, jeg gik herind på – nu er jeg alt for sulten!
    Godt nytår, Anne, jeg håber det vil bringe dig endnu flere gode chokolademomenter ♥

  5. louiogbearnaisen skriver

    30. december 2013 kl. 22:55

    Joooo tak, dem kunne jeg da godt skylle ned med god ‘pagne 😀 Okay, faktisk bare som de er!

    Godt nytår og god chokolade i det nye år, søde Anne 🙂

  6. Merete skriver

    31. december 2013 kl. 10:35

    Hvor køber jeg Bailey chokoladen og cacaonibs, jeg bor på Fyn. Måske på nettet et sted?

  7. Fru Kofoeds Køkken skriver

    31. december 2013 kl. 11:55

    Klogt – meget klogt af din veninde at invitere dig, siger jeg bare! 🙂
    Godt nytår!

  8. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:37

    Kære Nada
    Tusind tak 🙂
    Godt nytår!
    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:37

    Kære Anne
    Godt nytår 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:38

    Kære Mette
    Uhmm … 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:38

    Kære Nadja
    Tihi! Du er sød. Jeg håber, at du har skudt 2014 godt i gang.
    Kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:39

    Kære Louise
    Du er altså en dejlige én. Rigtig godt nytår til dig.
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:42

    Kære Merete
    Godt nytår.
    Jeg tror, at du kan købt den nye Baileys i supermarkederne. Kakaonibsene er jeg ikke helt sikker på, om du kan købe online.
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    2. januar 2014 kl. 19:44

    Kære Fru Kofoed,
    Hehe det kan da være noget om. Godt nytår 🙂
    Kh Anne

  15. Anette Andersen skriver

    3. januar 2014 kl. 09:20

    Godt nytår Anne. Så dig i Tv2 Fri i julen. Super interessant med al den viden om chokolade. Har efterfølgende smagt flere af de chokolader du præsenterede. Glæder mig meget til at følge dig i 2014 🙂

  16. Anne au Chocolat skriver

    4. januar 2014 kl. 08:27

    Kære Anette
    Tusind tak for en dejlig hilsen. Jeg ønsker dig et chokoladet 2014.
    Kh Anne

  17. Frk Dam skriver

    9. februar 2014 kl. 21:31

    Hold da op, de smager virkelig godt! Jeg havde dogmen lille udfordring med at der blev dannetven hvidlig, hård hinde ovenpå massen da den havde stået i køleskabet. Men måske massen heller aldrig blev helt glat i afkølingsprocessen..? Ved du hvad jeg gjorde galt?

    Tak for en forrygende blog!

    De bedste hilsner,

    Frk Dam

  18. Anne au Chocolat skriver

    10. februar 2014 kl. 18:25

    Kære Frk Dam,
    Dejligt at de smager godt trøflerne 🙂 Jeg kan desværre ikke helt sige, hvad der er gået galt i processen.
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

At have søde gæster til kage, kaffe og gode samt At have søde gæster til kage, kaffe og gode samtaler er noget af det allerbedste, jeg ved 🫶🏻
Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det sa Den appelsinbrownie var et hit 🍊🍫, og det samme var vaniljekransene 🫶🏻
Andre gode sager fra weekenden: nybagte boller og rugbrød, en virkelig lækker espresso martini (som drillede min søvn, men var det hele værd 🍸☕️) og en fin buket blomster fra vores søndagsgæster 💐

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend og er nogenlunde klar til, at hverdagen ruller igen i morgen ☺️
63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsi 63 vaniljekranse, 20 vaniljestjerner og en appelsinbrownie senere🍊🍫🍰. Sneen daler blidt i skrivende stund, og vi får gæster til eftermiddagskaffe i dag ❄️☕️🎄🫶🏻
Opskriften på mine vaniljekranse kan I finde under mit højdepunkt Opskrifter. De er vanedannende lækre og et must i juletiden, hvis I spørger mig 🥰
Grøden fik et drys af jul i morges 🍒 I aftes s Grøden fik et drys af jul i morges 🍒
I aftes spiste vi på @silberbauers_bistro med de dejligste venner🍴Sådanne aftener med god mad, ditto vin og samtaler som bare flyder med dybde og grin, kan jeg leve højt på længe 🫶🏻 
Vi spiste også pissaladière og snegle, og jeg drømte mig straks tilbage til de år, jeg boede i Provence og Paris. Det hele var SÅ lækkert, og de Agen svesker i Armagnac med vaniljeis var prikken over i’et ✨
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap