Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Hjemmelavet rugbrødsdrys til morgenbordet

25. marts 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

En skål morgenlykke og en kop kærlighed. I går tryllede jeg rugbrødresterne i køleskabet om til det skønneste knasende rugbrødsdrys med en snert af kanel. Det bliver en fast følgesvend i mit sortiment af morgenmad fremover. For åh hvor smager det bare godt! Her får I den meget simple opskrift, som jeg håber vil bringe ekstra glæde rundt omkring i jeres hjem midt i denne lidt for skøre tid.

Rugbrødsdrys

300 g rugbrødsrester
50 g brun farin
1 tsk stødt kanel

Hak rugbrødet fint (jeg brugte en minihakker) og kom det i en skål. Rør brun farin og kanel i og hæld rugbrødsblandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, så det ligger i et godt fordelt lag. Lad det bage/tørre i ovnen ved 100 grader varmluft i 2 timer. Køl af og opbevar i en lufttæt beholder.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « De hyggeligste og mest simple peanutbutter chokoladetrøfler med kokos
Next Post: De allerbedste koldhævede kanelsnegle – luftige, svampede og dejligt saftige! »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap