E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

De hyggeligste og mest simple peanutbutter chokoladetrøfler med kokos

23. marts 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Smeltende-på-tungen lækre trøfler med peanut butter og mælkechokolade. Dyppet i mørk chokolade og kokos – og et par enkelte blev pyntet med rosa støv.

Stjerne simpel, perfekt lille godbid. Stort hit herhjemme!

Og helt genial at lave, når man er løbet tør for æg til kage og craver noget sødt, som var tilfældet for mig i går. Nemlig har heldigvis været forbi med varer siden hen:)

Peanutbutter chokoladetrøfler med kokos
10 stk

75 g god mælkechokolade
75 g crunchy peanut butter

150 g god mørk chokolade
Kokosmel og evt. rosastøv til pynt

Hak mælkechokoladen groft og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tag af varmen og tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet trøffelmasse. Sæt på køl eller frost, til den kan trilles til trøfler. Stil trøflerne tilbage på køl (eller i fryseren hvis det skal gå stærkt). Dyp de kolde trøfler i den smeltede og tempererede mørke chokolade og drys med kokosmel. Opbevar på køl indtil servering.

Ps. Der bliver smeltet chokolade i overskud, men det er svært at temperere mindre chokolade. Jeg rørte det resterende kokosmel i resten af chokoladen og hældte det ud på et stykke bagepapir. Og nu har jeg så et lækkert kokos-chokoladebrud, man kan skære i mindre stykker til (aften)kaffen.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « De bedste koldhævede boller med ølandshvede
Next Post: Hjemmelavet rugbrødsdrys til morgenbordet »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap