Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

De hyggeligste og mest simple peanutbutter chokoladetrøfler med kokos

23. marts 2020 af Anne au Chocolat Skriv kommentar

Smeltende-på-tungen lækre trøfler med peanut butter og mælkechokolade. Dyppet i mørk chokolade og kokos – og et par enkelte blev pyntet med rosa støv.

Stjerne simpel, perfekt lille godbid. Stort hit herhjemme!

Og helt genial at lave, når man er løbet tør for æg til kage og craver noget sødt, som var tilfældet for mig i går. Nemlig har heldigvis været forbi med varer siden hen:)

Peanutbutter chokoladetrøfler med kokos
10 stk

75 g god mælkechokolade
75 g crunchy peanut butter

150 g god mørk chokolade
Kokosmel og evt. rosastøv til pynt

Hak mælkechokoladen groft og kom den i en skål. Smelt chokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Rør undervejs. Tag af varmen og tilsæt peanut butter og rør godt rundt til en ensartet trøffelmasse. Sæt på køl eller frost, til den kan trilles til trøfler. Stil trøflerne tilbage på køl (eller i fryseren hvis det skal gå stærkt). Dyp de kolde trøfler i den smeltede og tempererede mørke chokolade og drys med kokosmel. Opbevar på køl indtil servering.

Ps. Der bliver smeltet chokolade i overskud, men det er svært at temperere mindre chokolade. Jeg rørte det resterende kokosmel i resten af chokoladen og hældte det ud på et stykke bagepapir. Og nu har jeg så et lækkert kokos-chokoladebrud, man kan skære i mindre stykker til (aften)kaffen.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « De bedste koldhævede boller med ølandshvede
Next Post: Hjemmelavet rugbrødsdrys til morgenbordet »

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap