E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Verdens nemmeste lille pæretærte med nutella og hasselnødder

5. februar 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Det er en søndag, og bloggen byder på dette hurtige og meget velsmagende regnestykke:

Butterdej + nutella + pære + hasselnøddeflager = <3

Disse fire ingredienser udgør tilsammen en pærelet og ekstremt hyggelig eftermiddagstreat lavet på nul komma fem, og som også sagtens kan agere dessert serveret lun sammen med en kugle lækker vaniljeis.

Ok indrømmet, jeg dryssede også lidt flormelis på pæreskiverne og penslede de små tærters butterdejskant med lidt sammenpisket æg, inden de kom i ovnen.

Her er den nemme opskrift, som også er genial lige at have in mente, hvis der nu kommer uventede gæster på besøg en dag, eller den akutte trang til kage pludselig melder sig.

Små pæretærter med nutella og hasselnødder
4 stk

2 plader butterdej (150 g i alt)
4 spsk nutella
1 pære (gerne Conference pære)
2 tsk flormelis
lidt hasselnøddeflager
lidt sammenpisket æg til pensling

Skær butterdejspladerne i to, så der bliver fire lige store firkanter. Placer butterdejsfirkanterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør en skefuld nutella ud på hver firkant, så der er ca. 1 cm fri butterdejskant hele vejen rundt. Skær pæren i tynde skiver og fordel den på nutellaen. Drys med flormelis og hasselnøddeflager. Pensl tilsidst butterdejskanten med æg. Bag de små pæretærter i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15-18 minutter, til butterdejen er fint gylden.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Marcipankage med chokoladecreme og granatæblekerner
Next Post: Saftig citronkage med marcipan »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Signe skriver

    17. februar 2017 kl. 21:57

    Er også virkelig god med revet marcipan og æble i stedet for Nutella igpære ?

  2. Anne au Chocolat skriver

    18. februar 2017 kl. 20:46

    Kære Signe,
    Det lyder super lækkert 🙂
    Kh Anne

  3. Mia skriver

    8. oktober 2017 kl. 19:31

    Kan man lave den dagen I forvejen? Eller bliver dejen øfferen at spise? 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    8. oktober 2017 kl. 20:26

    Kære Mia,
    De skal helst spises nybagte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap