E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Medjool dadler med marcipan, chokolade og pistacie

24. september 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar


Der er dadler. Og så er der Medjool dadler. De første kan jeg ret godt lide. Sidstnævnte knuselsker jeg!

Medjool dadler er store og saftige, bløde med en sej fasthed, og så er de udover chokolade en af mine absolut foretrukne snacks.

Her har jeg kombineret dadler med chokolade i en smagslækker forening med marcipan og knasende grønne pistacier. En lille godbid som passer godt her i efteråret, og som leder tankerne hen på julens konfekt. Det gjorde min søde svigerinde Trine ekstra glad i låget fredag aften, da hun smagte en af dem. Hun er nemlig den største og sødeste juleelsker, jeg kender.

Ha’ en sød søndag <3

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Gulerodskage i lag
Next Post: Brombærmousse med chokoladet topping »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Karina skriver

    3. oktober 2017 kl. 12:15

    Muuums, dem må jeg prøve at lave. Jeg elsker saftige dadler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra Glædelig 2. søndag i advent med et par glimt fra weekenden ✨🎄
Tiden flyver afsted, synes jeg.. og jeg er kun nået til vaniljekransene på min juleliste (til gengæld har jeg bagt dem tre gange nu - og dobbeltportion to af gangene 😋).
Jeg sænker skuldrene. Så længe julehyggen er der, så når vi det, vi når.. og det går nok 🥰
I er virkelig virkelig mange, som bager mine vanil I er virkelig virkelig mange, som bager mine vaniljekranse i disse dage 🫶🏻 og jeg har netop selv bagt tredje omgang 🎄✨ Hvor mange mon jeg når inden jul 😅
Har I også et helt særligt forhold til risalaman Har I også et helt særligt forhold til risalamande, og hvordan den skal være i smag og konsistens? Det har jeg! 😄 
@aamanns.dk laver en virkelig dejlig en af slagsen, som vi nød til vores lille julefrokost i går på Aamanns 1921 🍒 En anelse mere fast i det, end jeg selv laver den, men det kunne også noget - og smagen sad lige i skabet🫶🏻
Vi spiste desuden helleflynder og and, og det hele var virkelig julelækkert. Og hvor er det bare hyggeligt med al den sne, og jeg har fundet min bamsejakke frem igen ❄️☃️ Glædelig 1. søndag i advent ✨
En december lørdag morgen med nybagte boller, jul En december lørdag morgen med nybagte boller, julekalender, Alene Hjemme og varm kaffe på programmet ❄️☃️✨☕️🫶🏻🍫 God weekend!
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap