Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Medjool dadler med marcipan, chokolade og pistacie

24. september 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar


Der er dadler. Og så er der Medjool dadler. De første kan jeg ret godt lide. Sidstnævnte knuselsker jeg!

Medjool dadler er store og saftige, bløde med en sej fasthed, og så er de udover chokolade en af mine absolut foretrukne snacks.

Her har jeg kombineret dadler med chokolade i en smagslækker forening med marcipan og knasende grønne pistacier. En lille godbid som passer godt her i efteråret, og som leder tankerne hen på julens konfekt. Det gjorde min søde svigerinde Trine ekstra glad i låget fredag aften, da hun smagte en af dem. Hun er nemlig den største og sødeste juleelsker, jeg kender.

Ha’ en sød søndag <3

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Gulerodskage i lag
Next Post: Brombærmousse med chokoladet topping »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Karina skriver

    3. oktober 2017 kl. 12:15

    Muuums, dem må jeg prøve at lave. Jeg elsker saftige dadler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap