E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Er der en passioneret amatørbager gemt i dig? Så kig her..

21. april 2013 af Anne au Chocolat 9 kommentarer

Castingbillede

Denne søndags blogindlæg bruges til at fortælle om et nyt kagekonkurrence tv-program, som skal indspilles til sommer.
Jeg kender Sara, som er caster på programmet og har lovet hende at dele denne søde information med jer, mine kage- og bageglade kære læsere.
Nu har jeg jo “kendt” mange af jer i en del år efterhånden og ved derfor også, at der er adskillige passionerede og yderst entusiastiske kagebagere i blandt.

Har I lyst til at deltage i programmet, så kan I læse mere lige her !

Jeg ville ELSKE at se jer på skærmen i et sødt kageprogram, hvor I har mulighed for at vise mig jeres kreative kagekærlige (konkurrence)evner 🙂

 

Skrevet i: Uncategorized

Previous Post: « En ultralet chokolademousse med banan
Next Post: Chokoladeis med hasselnøddelikør og kakaonibs »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Silke skriver

    21. april 2013 kl. 09:37

    Ej, hvor spændende! 🙂

  2. Mette skriver

    21. april 2013 kl. 09:38

    Kære Anne,

    Hvorfor deltager du ikke selv?
    Større passion skal man da lede længe efter! <3

    Kram, Mette

  3. Sandra skriver

    21. april 2013 kl. 18:37

    FEDT Anne!! Den giver jeg lige videre til mine læsere! Glæder mig til at se programmet, er dog ikke sikker på det med TV er med, men selve konkurrencen lyder jo super sjov! Personligt vil jeg også elske at se dig på skærmen 😉

  4. Rosemarie skriver

    22. april 2013 kl. 11:55

    Bare man var 18 år haha 🙂

  5. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2013 kl. 08:04

    Kære Silke
    Ja det bliver et sjovt program, garanteret 🙂

    Kh Anne

  6. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2013 kl. 08:04

    Søde Mette <3

  7. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2013 kl. 08:04

    Kære Sandra
    Tak fordi du deler 🙂

    Kh Anne

  8. Anne au Chocolat skriver

    24. april 2013 kl. 08:04

    Kære Rosemarie
    Hvor gammel er du? 🙂

    Kh Anne

  9. Rosemarie skriver

    24. april 2013 kl. 15:57

    Desværre kun 15 🙁 haha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap