Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

French toast med masser af toppings

14. oktober 2016 af Anne au Chocolat

french-toast-2

French toast er noget af det mest hyggelige, jeg kan sætte tænderne i til morgenmad. Formentlig kun overgået af helt nybagte boller med smør. Når man dypper brød eller f.eks. teboller i en blanding af æg, mælk og sukker og dernæst steger dem gyldne i smør, kvitteres der med en svampet og sprød smagsoplevelse, som går lige i madhjertet. Denne morgenmadsret er også en helt genial måde at bruge daggammelt brød på. Og så kan toppingen varieres i det uendelige. Brug jeres favorit frugter, bær, nødder, syltetøj og chokolade. Som I kan se på billederne, spiste jeg min french toast med masser af toppings på. Crunchy peanut butter, solbærsyltetøj, hakkede pistacier, skiver af banan, kokosmel og lidt crunchy Dulcey chokoladeperler – fordi et chokoladet morgenmåltid bare er bedst.

Nedenfor får I min basis opskrift på french toast – drys også gerne med kanelsukker. Det smager også noget så hyggeligt.

Jeg er vildt nysgerrig på at høre, hvad I spiser til morgenmad, når I virkelig skal hygge? 🙂 Fortæl meget gerne!

French toast
2-4 personer (alt afhængig af appetitten)

1 æg
2 spsk sukker
1 dl mælk
4 skiver brød – gerne toastbrød eller briochebrød men teboller er også gode
25 g smør til stegning
1-2 spsk sukker (til drys)

Pisk æg, sukker, sødmælk godt sammen i en skål. Vend brødet i æggemassen og steg gyldent i smør på begge sider på en varm pande. Anret skiverne af brød på en tallerken og drys med lidt ekstra sukker. Kom straks jeres yndlings toppings på og nyd serveringen, mens det stegte brød stadig er varmt.

Ha’ en dejlig fredag <3

french-toast-3

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Peanut bounty bars
Next Post: Blommetrifli med bagt hvid chokolade »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap