Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri     -     eBook: Gluten-free & Sugar-free - Buy here
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • The eBook: Gluten Free & Sugar Free

Rødgrød med rabarber, hindbær og jordbær

23. juli 2011 af Anne au Chocolat

Vejret skriger ikke lige frem SOMMER i dag, men ikke desto mindre vil jeg gerne dele endnu en sommerlig opskrift med jer, som jeg lavede til Din Baghave i sidste uge, inden jeg tog til Skagen. I Skagen skinnede solen det meste af tiden, og jeg lavede ikke så meget andet end at spise fisk og hjemmelavede desserter, cykle ture og gå tur på stranden og i skoven. Simple living og lige hvad jeg havde behov for. Nu er jeg til gengæld tilbage ved computeren og glæder mig til at blogge en masse for jer.

Min rødgrød er anderledes, da jeg har puttet rabarber i – inspireret af min søde veninde Stine – og fine hindbær. Det giver grøden kant og en anden form for syre, synes jeg. Hvis I stadig har gode rabarber tilbage i haven, skal I prøve denne grød. Så får I hvert fald SOMMER i munden 🙂

Til 6-8 personer skal du bruge

500 g rabarber, skåret i skiver à 5 mm tykkelse
350 g jordbær
225 g hindbær
175 g rørsukker
1 vanillestang
kartoffeljævning, af ca. 1 spsk kartoffelmel + vand
piskefløde

Du laver den røde grød sådan

Kog rabarberne i en gryde med sukker og vanillekorn og -stang, til de er bløde. Det tager ca. 5 minutter. Tilsæt dernæst jordbær og hindbær. Giv dem et kort opkog, men lad dem ikke koge helt ud. Lav en kartoffeljævning af kartoffelmel og vand og rør det i grøden.
Server grøden lun eller afkølet med fløde eller en lækker vanilleis.

Skrevet i: Desserter, Morgenmad Tags: Din Baghave, hindbær, Jordbær, rabarber, rødgrød, rødgrød med fløde

Previous Post: « Bedstefars skæg kage og fødselsdag med masser af chokolade
Next Post: Anne au Chocolat i TV2/Lorry »

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

The E-book Gluten-free & Sugar-free

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap