E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Anne au Chocolat i TV2/Lorry

27. juli 2011 af Anne au Chocolat 20 kommentarer

Jeg har været så heldig at få lov til at lave sommerdesserter mandag til fredag i denne uges SommerLorry. For mig er det en stor ære og en sand fornøjelse at lege med desserter i Lorrys studie, men også lidt angstprovokerende at skulle tale til kameraet (og seerne). Men mon ikke det bare er et spørgsmål om tilvænning ? Det håber jeg! 🙂

I går bagte jeg en lækker sprød, men blød mandelbund, som jeg smurte med vanillet flødeskum og dryssede med de dejligste danske sommerbær og liiige lidt valrhona. I kan se gårsdagens dessert ved at klikke og kigge præcist 19 minutter og 40 sekunder inden i dette link. Derudover kan I se aftenens dessert omkring 19.45 i aften i Tv2/Lorry. God fornøjelse 🙂

Skrevet i: Uncategorized Tags: Anne au Chocolat, bær, flødeskum, Lorry, mandelbund, SommerLorry, valrhona, vanille

Previous Post: « Rødgrød med rabarber, hindbær og jordbær
Next Post: Crumble med ribs og æbler »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Mads skriver

    27. juli 2011 kl. 07:57

    Hej Anne

    Det ser mega lækkert ud, glæder mig til at se morgendagens dessert 🙂

    /Mads

  2. Julie/Gane&Gaffel skriver

    27. juli 2011 kl. 08:40

    Hvor er du sej! Al magt til sommerbær og lækker chokolade 🙂
    Glæder mig til at se klippene!

  3. Freja Fokdal skriver

    27. juli 2011 kl. 15:26

    nej, hvor ser det lækkert ud 🙂

  4. Gitte skriver

    27. juli 2011 kl. 19:00

    Du var da super god 🙂
    Den frugtsalat skal jeg da helt sikkert prøve!

    /G.

  5. Linn skriver

    28. juli 2011 kl. 12:30

    Hvor er det fedt, og hvor er du god! Godt arbejde 🙂

  6. Ida Marie Banke skriver

    28. juli 2011 kl. 20:54

    Hej Anne.
    Hvilket kamera bruger du til at fotografere din lækre mad?
    Tillykke med Lorry, bor desværre på Fyn, så kan kun se det over nettet.
    KH Ida Marie/Ida Marengs 🙂

  7. Ida Marie Banke skriver

    28. juli 2011 kl. 20:54

    Hej Anne.
    Hvilket kamera bruger du til at fotografere din lækre mad?
    Tillykke med Lorry, bor desværre på Fyn, så kan kun se det over nettet.
    KH Ida Marie/Ida Marengs 🙂

  8. Astrid Werge skriver

    29. juli 2011 kl. 18:57

    Iiiiihh jeg elsker det!! Du er så sød – ikke at det er en overraskelse for mig! Håber der bliver meget mere mad-tv med dig!
    KH Astrid

  9. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:42

    Tak Mads 🙂

  10. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:42

    Yay Julie – godt vi er enige 🙂

  11. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:42

    Tak Freja 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:42

    Kære Gitte
    Tak skal du have! Ja, frugtsalaten er fantastisk!

  13. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:43

    Tak kære Linn 🙂

  14. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:43

    Kære Ida,
    Jeg bruger Nikon D3000. Hvad bruger du ?
    Kh Anne

  15. Anne au Chocolat skriver

    30. juli 2011 kl. 09:45

    Kære Astrid
    Du er sød 🙂

  16. Mirjam skriver

    31. juli 2011 kl. 12:18

    Hej Anne!
    Kan man mon finde den præcise opskrift nogen steder. Den ser virkelig lækker ud 🙂
    Mvh Mirjam

  17. Ann-Christine skriver

    31. juli 2011 kl. 22:00

    Det gør du da super godt! Godt gået, det er da cool 🙂
    (jeg bliver helt dessertsulten)

  18. Anne au Chocolat skriver

    1. august 2011 kl. 07:25

    Hej Mirjam,
    Alle opskrifterne ligger inde på Tv2/Lorrys fanpage på facebook 🙂

  19. Anne au Chocolat skriver

    1. august 2011 kl. 07:26

    Tak kære Ann-Christine 🙂

Trackbacks

  1. Anne au Chocolat i TV2/Lorry siger:
    27. juli 2011 kl. 05:56

    […] Læs hele bloggen fra – Anne au Chocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Life, lately 🤍 Life, lately 🤍
Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gern Som lovet, mine fastelavnsboller 💖 Gem den gerne 🏷

Dej:
175 ml sødmælk
20 g gær
30 g sukker
2 æg
150 g smør, blødt
1/2 tsk. stødt kardemomme
ca. 500-550 g hvedemel
1 tsk. salt

Vaniljecreme:
200 ml sødmælk
1 vaniljestang
7 g maizena
50 g sukker
2 æggeblommer

Remonce:
60 g marcipan 
60 g blødt smør
60 g sukker
40 g mørk chokolade 

Æg til pensling

Topping:
50 g god mørk chokolade 
20 g smør

Dej: Varm mælk til fingervarmt i en gryde. Hæld mælk i en røremaskine. Tilsæt gær & sukker og rør med dejkrog. Tilsæt æg, smør og kardemomme samt første 1/3 af melet og rør rundt. Tilsæt salt og mel lidt efter lidt og ælt til dejen er smidig og fugtig uden at klistre fast til fingrene. Dæk skålen med et rent fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i 45 min. Stil på køl natten over. 
Vaniljecreme: Bring sødmælk i kog sammen med 25 g sukker og vaniljestang tømt for korn. Pisk æggeblommer, 25 g sukker, vaniljekorn og den sigtede maizena sammen i en skål. Fjern vaniljestang. Hæld den kogende mælk over i æggemassen og pisk godt. Hæld cremen tilbage i gryden, og kog det sammen under kraftig piskning, til cremen tykner. Hæld cremen over i en skål og køl den af. Opbevar på køl indtil brug.
Remonce: Rør marcipan, smør og sukker sammen i en skål.
Samling: Vend den koldhævede dej ud på et let meldrysset bord og rul ud til en firkant på 40cm x 40cm. Skær dejen i 16 firkanter. Kom en skefuld vaniljecreme på hver firkant og så en skefuld remonce samt lidt hakket chokolade. Fold dejens hjørner ind over fyldet, og giv dejen et godt klem i samlingerne. Læg bollerne med samlingen nedad på to bageplader med bagepapir. Lad fastelavnsbollerne efterhæve lunt i 1,5 time under et rent fugtigt viskestykke.
Forvarm ovnen til 200* varmluft.
Bagning: Pensl bollerne med sammenpisket æg og kom første bageplade ind i ovnen. Stil et lille ildfast fad med vand på en bagerist og placer den et par riller under bagepladen. Bag fastelavnsbollerne i 6 minutter og fjern så det ildfaste fad. Bag bollerne 6 minutter mere. Køl af på bagerist og gentag bageprocessen med de sidste fastelavnsboller. 
Topping: Smelt chokolade over vandbad. Tilsæt smør og rør rundt til ensartet. Fordel på.
En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så En rest risengrød skulle ikke gå til spilde, så det blev til klatkager i går eftermiddags til stor glæde for drengene og deres ven på legeaftale. #stopmadspild 🥰
De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰 De solstråler var så tiltrængte 🌞🥰
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap