E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lemon marzipan cake

7. februar 2017 af Anne au Chocolat 1 kommentar

This lemon marzipan is just perfect in my humble opinion. Extremely moist and aromatic and with a great tanginess to it. It will stay fresh for days, in case you don’t eat the whole cake straight away.

Lemon marzipan cake
6-8 servings

100 g marzipan
100 g sugar
100 g butter, softened
2 eggs
50 g plain flour
Zest of 1 organic lemon

Glaze:
150 g icing sugar
Juice of 1 small lemon (approx)

Pistachios and freeze-dried raspberries for decorating

Preheat the oven to 180 degress Celsius. In a bowl whisk together marzipan and sugar well and then add butter while continuing to whisk. Add the eggs one at a time. Fold in flour and lemon zest. Pour the cake batter into a buttered springform pan (20 cm) with the bottom lined with baking paper. Bake for about 25 minutes. Use a toothpick to check the cake for doneness. Cool down the cake and arrange it on a plate for serving. Mix the glaze of icing sugar and lemon juice and spread it on the cake. Sprinkle with chopped pistachios and freeze-dried raspberries.


Skrevet i: Kager

Previous Post: « Saftig citronkage med marcipan
Next Post: Læs om min yndlingsdessert og kogebogsfavoritter i Magasinet Lækkerier »

Læserinteraktioner

Trackbacks

  1. Лимонный пирог с марципаном: простой пошаговый рецепт siger:
    30. marts 2017 kl. 11:24

    […] По материалам: Anneauchocolat […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap