E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lakrids i Maden – vind Johan Bülows nye kogebog

27. oktober 2013 af Anne au Chocolat 406 kommentarer

lakrids

Konkurrencen er slut, og vinderen blev Martin Jensen. Han har fået besked! 

I dag står den på konkurrence, når jeg serverer muligheden for at vinde den nye lækre kogebog Lakrids i Maden af Johan Bülow. Bogen er proppet med sort magi og lakrids i både det søde og salte køkken, og den byder endda på en håndfuld cocktails, hvori lakridsen indgår. Jeg drømmer om at smage chokoladetrøflerne med lakrids. Lige nu!
Da bogen udkom for kort tid siden, var jeg inviteret med til receptionen, og Hr. Lakrids bød på en masse lækre smagsprøver fra bogen, hvis billeder i øvrigt er taget af den dygtige Columbus Leth, som også knipser billeder til chokoladebogen, som er på vej.

lakrids1

Hvis I har lyst til at deltage i konkurrencen om at vinde Lakrids i Maden kogebogen, skal I blot skrive en lille hilsen til indlægget. Jeg lader konkurrencen køre indtil fredag den 1. november kl.12. Jeg trækker lod, og vinderen får besked med det samme.

lakrids3Denne lille lakridsede dessert kommer på bloggen en af dagene. Der er lakrids i cremen under solbærsyltetøjet lavet af min mor og de sprøde sukkersøde rugbrødstern. Nam.

God søndag, søde folkens!

Skrevet i: Uncategorized Tags: johan bülow, kogebog, konkurrence, Lakrids i maden

Previous Post: « Cookies med Dulcey og hasselnødder
Next Post: Vanilleprikkede pærer »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie skriver

    1. november 2013 kl. 09:07

    Uhh, det ville pynte på en regnvåd 1. nov. at vinde sådan en lækker bog!

  2. Kristine Nørgaard skriver

    1. november 2013 kl. 09:29

    Elsker elsker elsker Lakrids, men har bare for lidt viden om hvordan man bruger det ordentligt i mad og kager, så man får den helt rigtige og tilpasse lakrids smag! Vil da lige benytte denne besked til også at sige at jeg virkelig holder meget af din blog her, den er så sød, og kan blive ved med at surfe rundt på den, du forstår virkelig også at skrive og tage billeder så ens mundvand bare er ved at løbe i vand, for hvis der er noget jeg elsker mere end lakrids er det chokolade, gerne sammen 😉 Rigtig god weekend til dig!

  3. Anne Sophie skriver

    1. november 2013 kl. 09:32

    Uhmm. Lakrids kan man ikke få for meget af. Glæder mig så meget til at nærlæse De lækre opskrifter i bogen. Så det kunne jo være rigtig godt at viden bogen. Tak for en helt utrolig dejlig og inspirerede chokolade-side!!

  4. Mette skriver

    1. november 2013 kl. 14:09

    Jeg elsker lakrids og bülows er den bedste. Jeg fik smagsprøver på Food Festival og måtte købe både lakridspulver og lakridssirup så jeg kunne lave is og kage. Vil helt sikkert gerne vinde bogen

  5. Lene Bonde skriver

    1. november 2013 kl. 20:59

    Hvem vil ikke gerne vinde en bog om lakrids – jeg vil i hvert fald rigtig gerne!
    God weekend 🙂

  6. Annie Berg skriver

    21. september 2014 kl. 08:16

    Vil SÅ gerne lave mad med lakrids! Elsker smagen – og har flere gange købt lakridspulver, men kan ikke finde ud af at bruge det så det passer sammen med andre smagsstoffer i maden. Så nu står jeg med lakrids – men ingen opskrift! Har dog fundet ud af, at det er rigtig godt om morgenen med et lille drys ovenpå skyr!

« Ældre kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap