Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Konfektstykker med marcipan, nougat, appelsin og en Elmelund Chocolatier Organic konkurrence

12. november 2020 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

I SAMARBEJDE MED ELMELUND CHOCOLATIER ORGANIC

I dag har jeg to dejlige sager til jer. Opskriften på disse juleskønne og yderst aromatiske konfektstykker lavet med lutter gode Elmelund Chocolatier Organic sager samt lidt økologisk appelsinskal og ristede piemonte hasselnødder. Og en ret så fantastisk konkurrence på instagram netop nu, hvor 4 heldige personer kan vinde en pakke med økologiske lækkerier fra Elmelund Chocolatier Organic til julemånedens konfekt- og chokoladekreationer.

Pakkerne indeholder:
♥ 2 x 200 g Peru 70% mørk chokolade
♥ 1 x 200 g Peru 41% mælkechokolade
♥ 1 x 200 g Peru 38% hvid chokolade

♥ 2 x 200 g Marcipan
♥ 2 x 150 g Hasselnødnougat
♥ 1 x 150 g Mandelnougat
♥ 1 x Chokoladeovertrukket marcipangris
♥ 1 x Elmelund Chocolatier Organic forklæde

Skynd jer at deltage i konkurrencen på mine instagramprofil:)

Og nu tilbage til opskriften. Hvis I skal lave én slags konfekt i år, så tænker jeg, at denne her er en perfekt kandidat!

Konfektstykker med marcipan, appelsin, nougat og ristede hasselnødder
ca. 12-16 stk

Marcipanlag:
200 g marcipan fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
Fintrevet skal af 1 øko appelsin

Nougatlag:
150 g hasselnødnougat fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
50 g Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
1 nip salt
40 g ristede hasselnødder, finthakkede

Overtræk og pynt:
100 g Peru 70% fra Elmelund Chocolatier Organic (reklamelink)
Lidt ekstra ristede hasselnødder

Marcipanlag:
Ælt marcipanen sammen med fintrevet appelsinskal. Rul appelsin-marcipanen ud og kom den i en aflang form (her er brugt en sandkageform på ca. 6 x 21 cm) beklædt med bagepapir.

Nougatlag:
Smelt nougat og chokolade sammen i en skål over vandbad. Tag skålen af varmen og rør salt og de finthakkede hasselnødder i. Fordel på appelsin-marcipanen og stil på køl i et par timer.

Chokoladeovertræk:
Smelt og temperer den mørke chokolade over vandbad eller i en mikrobølgeovn ved medium effekt. Pensl ca. en tredjedel af chokoladen på den kolde nougatoverflade. Den størkner hurtigt og vendes så ud på et skærebræt beklædt med bagepapir med chokoladelaget i bunden. Fordel resten af chokoladen på marcipanoverfladen og pynt med lidt flere hasselnødder. Når chokoladen har sat sig, skæres den ud i passende konfektstykker.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Brændte Piemonte hasselnødder
Next Post: Julerier og nyt hus »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Venterpaavinblog skriver

    12. november 2020 kl. 23:43

    Hvor ser det bare skønt og julet ud!

  2. Tina skriver

    13. november 2020 kl. 01:17

    Så løber mine tænder i vand og mine tanker kom i julestemning 🙂
    Det ser altså lækkert ud og Elmelund skal vi da prøve at bruge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap