E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Brændte Piemonte hasselnødder

9. november 2020 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

Inden længe banker december på døren, og jeg må ærligt indrømme, at mit hoved er fyldt med flytning og meget lidt jul, da vi overtager vores hus lige straks. Ikke desto mindre fik jeg en julet idé i går aftes, som jeg måtte afprøve i dag. Brændte ristede Piemonte hasselnødder i stedet for klassiske brændte mandler.
Det viste sig at være en fremragende idé, for nøj hvor smager det next level godt!

Jeg lavede en lille portion for at teste det, inden jeg brugte for mange af mine elskede Piemonte hasselnødder (som jeg køber hos Exotic Mix i Torvehallerne). Men næste gang laver jeg i hvert fald dobbeltportion.

Brændte Piemonte hasselnødder

100 g ristede Piemonte hasselnødder
85 g sukker
35 ml vand

Kom hasselnødder, sukker og vand i en pande og varm op ved god varme under omrøring, til vandet er fordampet, og sukker bliver hvidt og tørt. Bliv ved med at tilberede nødderne under omrøring, til sukkeret karamelliserer lidt/smelter igen. Hæld nødderne ud på bagepapir og køl af.

 

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Banankage med økologisk brun farin fra Dansukker og kaffeglasur
Next Post: Konfektstykker med marcipan, nougat, appelsin og en Elmelund Chocolatier Organic konkurrence »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Susanne skriver

    10. november 2020 kl. 16:00

    Lækker opskrift, vil dog lige høre hvor din søde kop er fra.
    Vh Susanne

  2. Anne au Chocolat skriver

    10. november 2020 kl. 21:13

    Kære Susanne
    Tak! Den er fra Vaarhus 🙂

  3. Sonja Landuyt skriver

    30. november 2020 kl. 14:29

    Hej Anne, hvordan og hvor længe kan nødderne opbevares? (Hvis nu man når dertil 😉 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap