E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Banankage med økologisk brun farin fra Dansukker og kaffeglasur

5. november 2020 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

I SAMARBEJDE MED DANSUKKER

Efter at have siddet foran computeren et par timer i morges fik jeg sådan en lyst til banankage. Heldigvis havde jeg tre modne bananer liggende. Jeg plejer altid at bruge (bage)sukker i mine banankageopskrifter, men i dag ville jeg se, hvordan det ville blive, hvis jeg nu brugte økologisk brun farin fra Dansukker i stedet. Denne udskiftning kvitterede med ekstra saftighed og en fin smag af karamel, som jo skyldes, at den brune farin er lavet af sukker, som er blandet med rørsukkersirup.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg inkluderer den økologiske brune farin i banankagebagningen:)

Jeg overvejede en chokoladetopping men ombestemte mig og lavede en kaffeglasur i stedet. Kæmpe hit ♥

Her kommer opskriften:

Banankage med kaffeglasur
8-10 personer

Banankage:
2 æg
125 g Økologisk Brun farin fra Dansukker
150 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 nip salt
3 modne bananer (225 g)
30 ml mælk
80 g smør, smeltet og afkølet

Kaffeglasur:
150 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
2-3 spsk friskbrygget (stærk) kaffe

Pynt:
Usaltede pistacier

Banankage
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og brun farin sammen godt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og salt i. Mos bananerne godt i en skål og vend i dejen. Vend dernæst mælk i og tilsidst det smeltede smør ad et par omgange.  Hæld dejen i en lille smurt sandkageform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 50 minutter. Kontroller med en tandstik om den er færdigbagt. Køl af og pynt med en kaffeglasur lavet af flormelis og kaffe. Drys med lidt hakkede usaltede pistacier.

Processed with VSCO with a6 preset

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Blåbærmazarin med crumbletop
Next Post: Brændte Piemonte hasselnødder »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Helen skriver

    14. marts 2021 kl. 22:21

    Hvordan kan det bære, at der kun skal 30 ml mælk i, og hvorfor er dine mål ikke i du.

  2. Helen skriver

    14. marts 2021 kl. 22:23

    Hov der skulle stå være og ikke bære og dl

  3. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2021 kl. 11:29

    Kære Helen
    Sådan er min opskrift 🙂

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap