E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Banankage med økologisk brun farin fra Dansukker og kaffeglasur

5. november 2020 af Anne au Chocolat 3 kommentarer

I SAMARBEJDE MED DANSUKKER

Efter at have siddet foran computeren et par timer i morges fik jeg sådan en lyst til banankage. Heldigvis havde jeg tre modne bananer liggende. Jeg plejer altid at bruge (bage)sukker i mine banankageopskrifter, men i dag ville jeg se, hvordan det ville blive, hvis jeg nu brugte økologisk brun farin fra Dansukker i stedet. Denne udskiftning kvitterede med ekstra saftighed og en fin smag af karamel, som jo skyldes, at den brune farin er lavet af sukker, som er blandet med rørsukkersirup.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg inkluderer den økologiske brune farin i banankagebagningen:)

Jeg overvejede en chokoladetopping men ombestemte mig og lavede en kaffeglasur i stedet. Kæmpe hit ♥

Her kommer opskriften:

Banankage med kaffeglasur
8-10 personer

Banankage:
2 æg
125 g Økologisk Brun farin fra Dansukker
150 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 nip salt
3 modne bananer (225 g)
30 ml mælk
80 g smør, smeltet og afkølet

Kaffeglasur:
150 g Økologisk Flormelis fra Dansukker
2-3 spsk friskbrygget (stærk) kaffe

Pynt:
Usaltede pistacier

Banankage
Forvarm ovnen til 175 grader. Pisk æg og brun farin sammen godt sammen i en skål. Vend mel, bagepulver og salt i. Mos bananerne godt i en skål og vend i dejen. Vend dernæst mælk i og tilsidst det smeltede smør ad et par omgange.  Hæld dejen i en lille smurt sandkageform beklædt med bagepapir og bag i ovnen i ca. 50 minutter. Kontroller med en tandstik om den er færdigbagt. Køl af og pynt med en kaffeglasur lavet af flormelis og kaffe. Drys med lidt hakkede usaltede pistacier.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Blåbærmazarin med crumbletop
Next Post: Brændte Piemonte hasselnødder »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Helen skriver

    14. marts 2021 kl. 22:21

    Hvordan kan det bære, at der kun skal 30 ml mælk i, og hvorfor er dine mål ikke i du.

  2. Helen skriver

    14. marts 2021 kl. 22:23

    Hov der skulle stå være og ikke bære og dl

  3. Anne au Chocolat skriver

    21. marts 2021 kl. 11:29

    Kære Helen
    Sådan er min opskrift 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Søndag morgen - en favorit tid på ugen ☕️🤍✨
Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og Min mor har altid lavet de lækreste lagkager, og jeg elsker at gøre hende kunsten efter. Denne er fyldt med luftig mælkechokolade-nougatmousse, solbærsylt (af havens sommerbær) og vaniljeprikket konditorcreme 🍰💜🌰🍫
Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap