E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Blåbærmazarin med crumbletop

1. november 2020 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Jeg lagde et billede af denne lækre blåbærkage op på min instagram for et par dage siden og lovede i samme omgang, at jeg snart ville dele opskriften. Der gik lige weekend, køb af nyt spisebord til vores nyes hus og andre praktisk i den, så jeg glemte alt om det. Heldigvis mindede en sød følger mig om det for lidt siden. Drengene er på legeplads med far og farfar, så jeg fik lige en ledig stund til at skrive opskriften. Hvis I ganger den med 1,5, så passer den til en springform på 20 cm i diameter.

God søndag eftermiddag.

Blåbærmazarin med crumbletop
8 personer

Mazarindej:
100 g marcipan
100 g sukker, gerne bagesukker fra Dansukker
100 g blødt smør
2 æg
20 g mandelmel
80 g hvedemel

Fyld:
200 g frosne blåbær
2 tsk hvedemel

Crumble:
35 g smør
30 g sukker
20 g havregryn
40 g mel
et nip salt

Forvarm ovnen til 180 grader varmluft. Pisk marcipan og sukker godt sammen i en skål og tilsæt smør under stadig piskning. Pisk æg i et ad gangen. Vend tilsidst mandelmel og mel i. Hæld dejen i en smurt springform (18 cm i diameter) beklædt med bagepapir. Vend blåbær med hvedemel og fordel på dejen. Bland ingredienserne til crumbledejen sammen – enten i en minihakker eller smuldrene med fingrene i en skål. Fordel på blåbærrene. Bag kagen i ovnen i ca. 60 minutter. Kontroller om den er færdigbagt med en tandstik eller lignende. Husk at hver ovn bager forskelligt. Køl kagen af, og vend den derefter ud af formen. Server gerne med creme fraiche, letpisket fløde eller vaniljeis til.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Gammeldags æblekage med hvid chokolade cookie knas og ristede Piemonte hasselnødder
Next Post: Banankage med økologisk brun farin fra Dansukker og kaffeglasur »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Anette skriver

    3. november 2020 kl. 20:08

    Den ser super lækker ud. Jeg må vist se, om jeg kan finde nogle blåbær i fryseren.

  2. Anne au Chocolat skriver

    5. november 2020 kl. 09:57

    Kære Anette,
    Det lyder dejligt!!

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap