E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Sprøde mælkechokoladebrud med hindbær og lakrids

30. september 2014 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

foto 1

Mælkechokolade i fin forening med hakkede mandler, frysetørrede hindbær og rå lakridspulver fra Johan Bülow. Det er super simpelt at lave sin egen smagssatte chokoladeplade sådan her!

Smelt og temperér din foretrukne mælkechokolade (jeg anbefaler min: Jivara 40% fra Valrhona) og vend samme mængde hakkede mandler i. Hæld blandingen af chokolade og mandler ud på et stykke bagepapir og drys med frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved stuetemperatur.

Bræk eller hak den i mindre styk og NYD. Den perfekte gave eller treat til dig selv!

Lillemanden vokser sig større og større i min mave og bevæger sig ekstra meget, når jeg spiser is med hans far – min kæreste Christian. Vi tester og smager is til den store guldmedalje herhjemme pt for at være sikre på, at de helt rigtige is og desserter havner i den nye kogebog.

foto 2Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Søde stunder siden sidst
Next Post: Æblekanelkage med hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Catherine skriver

    30. september 2014 kl. 14:13

    A delicious chocolate bark. ~ Catheirne

  2. N.K.L skriver

    1. oktober 2014 kl. 12:20

    ej hvor ser det altså lækkert ud!
    er helt vild med dit lille mad univers. følger nu med på bloglovin 🙂

    http://www.nkl-fashion.dk

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    1. oktober 2014 kl. 13:25

    Jeg skal have tørret havtorn i en af de kommende weekender, og noget af det skal klart anvendes til denne opskrift. Nøj hvor det lyder lækkert.

  4. Mette skriver

    3. oktober 2014 kl. 20:10

    Øj hvor jeg glæder mig til jeres is-bog!
    Har lige været en tur i is-landet over dem alle, italy

  5. mademoiselle amalie skriver

    9. oktober 2014 kl. 16:01

    Lækkert!

  6. Mumi skriver

    10. oktober 2014 kl. 14:11

    Hvor ser det lækkert ud!! 🙂
    Vil det være lige så velsmagende med mørk chokolade? Synes mælkechokolade godt kan gå hen og blive lidt for sødt 😉

    Eller måske en blanding af mørk og lys chokolade 🙂

  7. Maria skriver

    21. oktober 2014 kl. 10:03

    Hej Anne.
    Jeg serverede din chokoladeballade kage med hjemmelavet daim is forleden. Den var super lækker. Mums.
    Hilsen Maria

  8. Mathilde skriver

    23. oktober 2014 kl. 16:43

    Hejsa Anne!
    Det ser super lækkert ud med mandlerne, chokoladen, de frysetørrede hindbær og lakridspulveret. Jeg tænkte på om man også kunne gøre det med mørk chokolade, da jeg ikke er så vild med den lyse?
    PS: du har en super lækker blog, der altid gør mig lækkersulten 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:37

    Kære Mette,
    Det lyder så lækkert med havtorn 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Mette,
    Vi glæder os også meget til isbogen 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Tak Amalie 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Mumi
    Det er jeg sikker på 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Maria,
    Ih hvor godt at høre… Daim is – mums 🙂
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:39

    Kære Mathilde,
    Tusind tak for din søde hilsen 🙂
    Du kan sagtens bruge mørk chokolade ja!
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

Søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap