Mælkechokolade i fin forening med hakkede mandler, frysetørrede hindbær og rå lakridspulver fra Johan Bülow. Det er super simpelt at lave sin egen smagssatte chokoladeplade sådan her!
Smelt og temperér din foretrukne mælkechokolade (jeg anbefaler min: Jivara 40% fra Valrhona) og vend samme mængde hakkede mandler i. Hæld blandingen af chokolade og mandler ud på et stykke bagepapir og drys med frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved stuetemperatur.
Bræk eller hak den i mindre styk og NYD. Den perfekte gave eller treat til dig selv!
Lillemanden vokser sig større og større i min mave og bevæger sig ekstra meget, når jeg spiser is med hans far – min kæreste Christian. Vi tester og smager is til den store guldmedalje herhjemme pt for at være sikre på, at de helt rigtige is og desserter havner i den nye kogebog.
Indlægget indeholder affiliatelinks.
A delicious chocolate bark. ~ Catheirne
ej hvor ser det altså lækkert ud!
er helt vild med dit lille mad univers. følger nu med på bloglovin 🙂
http://www.nkl-fashion.dk
Jeg skal have tørret havtorn i en af de kommende weekender, og noget af det skal klart anvendes til denne opskrift. Nøj hvor det lyder lækkert.
Øj hvor jeg glæder mig til jeres is-bog!
Har lige været en tur i is-landet over dem alle, italy
Lækkert!
Hvor ser det lækkert ud!! 🙂
Vil det være lige så velsmagende med mørk chokolade? Synes mælkechokolade godt kan gå hen og blive lidt for sødt 😉
Eller måske en blanding af mørk og lys chokolade 🙂
Hej Anne.
Jeg serverede din chokoladeballade kage med hjemmelavet daim is forleden. Den var super lækker. Mums.
Hilsen Maria
Hejsa Anne!
Det ser super lækkert ud med mandlerne, chokoladen, de frysetørrede hindbær og lakridspulveret. Jeg tænkte på om man også kunne gøre det med mørk chokolade, da jeg ikke er så vild med den lyse?
PS: du har en super lækker blog, der altid gør mig lækkersulten 🙂
Kære Mette,
Det lyder så lækkert med havtorn 🙂
Kh Anne
Kære Mette,
Vi glæder os også meget til isbogen 🙂
Kh Anne
Tak Amalie 🙂
Kære Mumi
Det er jeg sikker på 🙂
Kh Anne
Kære Maria,
Ih hvor godt at høre… Daim is – mums 🙂
Kh Anne
Kære Mathilde,
Tusind tak for din søde hilsen 🙂
Du kan sagtens bruge mørk chokolade ja!
Kh Anne