E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Sprøde mælkechokoladebrud med hindbær og lakrids

30. september 2014 af Anne au Chocolat 14 kommentarer

foto 1

Mælkechokolade i fin forening med hakkede mandler, frysetørrede hindbær og rå lakridspulver fra Johan Bülow. Det er super simpelt at lave sin egen smagssatte chokoladeplade sådan her!

Smelt og temperér din foretrukne mælkechokolade (jeg anbefaler min: Jivara 40% fra Valrhona) og vend samme mængde hakkede mandler i. Hæld blandingen af chokolade og mandler ud på et stykke bagepapir og drys med frysetørrede hindbær og lakridspulver. Lad chokoladen sætte sig ved stuetemperatur.

Bræk eller hak den i mindre styk og NYD. Den perfekte gave eller treat til dig selv!

Lillemanden vokser sig større og større i min mave og bevæger sig ekstra meget, når jeg spiser is med hans far – min kæreste Christian. Vi tester og smager is til den store guldmedalje herhjemme pt for at være sikre på, at de helt rigtige is og desserter havner i den nye kogebog.

foto 2Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skrevet i: Chokolade og små søde sager

Previous Post: « Søde stunder siden sidst
Next Post: Æblekanelkage med hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Catherine skriver

    30. september 2014 kl. 14:13

    A delicious chocolate bark. ~ Catheirne

  2. N.K.L skriver

    1. oktober 2014 kl. 12:20

    ej hvor ser det altså lækkert ud!
    er helt vild med dit lille mad univers. følger nu med på bloglovin 🙂

    http://www.nkl-fashion.dk

  3. Hvadskalvibage/Mette skriver

    1. oktober 2014 kl. 13:25

    Jeg skal have tørret havtorn i en af de kommende weekender, og noget af det skal klart anvendes til denne opskrift. Nøj hvor det lyder lækkert.

  4. Mette skriver

    3. oktober 2014 kl. 20:10

    Øj hvor jeg glæder mig til jeres is-bog!
    Har lige været en tur i is-landet over dem alle, italy

  5. mademoiselle amalie skriver

    9. oktober 2014 kl. 16:01

    Lækkert!

  6. Mumi skriver

    10. oktober 2014 kl. 14:11

    Hvor ser det lækkert ud!! 🙂
    Vil det være lige så velsmagende med mørk chokolade? Synes mælkechokolade godt kan gå hen og blive lidt for sødt 😉

    Eller måske en blanding af mørk og lys chokolade 🙂

  7. Maria skriver

    21. oktober 2014 kl. 10:03

    Hej Anne.
    Jeg serverede din chokoladeballade kage med hjemmelavet daim is forleden. Den var super lækker. Mums.
    Hilsen Maria

  8. Mathilde skriver

    23. oktober 2014 kl. 16:43

    Hejsa Anne!
    Det ser super lækkert ud med mandlerne, chokoladen, de frysetørrede hindbær og lakridspulveret. Jeg tænkte på om man også kunne gøre det med mørk chokolade, da jeg ikke er så vild med den lyse?
    PS: du har en super lækker blog, der altid gør mig lækkersulten 🙂

  9. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:37

    Kære Mette,
    Det lyder så lækkert med havtorn 🙂
    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Mette,
    Vi glæder os også meget til isbogen 🙂
    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Tak Amalie 🙂

  12. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Mumi
    Det er jeg sikker på 🙂
    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:38

    Kære Maria,
    Ih hvor godt at høre… Daim is – mums 🙂
    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    29. oktober 2014 kl. 17:39

    Kære Mathilde,
    Tusind tak for din søde hilsen 🙂
    Du kan sagtens bruge mørk chokolade ja!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra Græsk yoghurt, fersken, rabarberkompot, mynte fra haven og ristede hasselnødder.. Når sommermorgenmaden smager som dessert 😋
Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er h Godmorgen 🍓 endnu en stor portion jordbær er høstet i haven, mens bollerne blev bagt i ovnen. Hindbær, solbær og blåbær er på vej inden længe. Drengene synes klart, at trampolinen er det bedste ved haven - jeg er på TeamBær ❤️🌞
Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte mi Denne sommer er det 16 år siden, at jeg købte min Musso Mini ismaskine, og den er still going strong, selv når jeg udfordrer den max på varme sommerdage som i dag🌞 Jeg ELSKER den ismaskine 🍦🤗. Ps. Der er hindbærsorbet i videoen, og Mussoen har også kørt vaniljeis og jordbæris (med jordbærrene fra haven) i dag 🥳 @gelatieremusso
Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i di Havens sommersøde jordbær modnes i massevis i disse dage, og jeg har lige plukket 750 g jordbær i eftermiddag, som skal bruges til jordbæris i morgen 🍧🍦🍓 Ahmen altså det gør mig så glad med den slags havegodter på egen matrikel 🤗
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap