E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Chokolademandler med kokos

25. december 2012 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Her i Spanien er vi netop kommet hjem fra en lang gåtur ved vandet. Mor, far og min bror forbereder juletapas til frokost, mens jeg skriver dette indlæg.

I sidste uge dyppede jeg knasendesprøde spanske marconas mandler i smeltet Guanaja 70% chokolade fra Valrhona og vendte dem i kokosmel. Så let og hurtigt fik jeg tryllet lidt lækkert juleknas frem 🙂

Tak til alle som deltog i den sidste adventskonkurrence. Jeg har skrevet til Stine, som vandt konkurrencen. Faktisk kommer der en ny konkurrence på bloggen om et par dage. Så stay tuned og glædelig jul så længe 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: chokolade, guanaja, juleknas, julekonfekt, knas, kokos, mandler, valrhona

Previous Post: « Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer
Next Post: Vind “God Kaffe – grundbog for kaffeelskere” samt fire kaffer fra The Coffee Collective »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie - Cocina Fragrante skriver

    25. december 2012 kl. 18:34

    Uhmmm, de ser godt nok gode ud! Håber du har en dejlig jul i det spanske, søde Anne!

  2. Sandy skriver

    27. december 2012 kl. 23:41

    Kære Anne, glædelig jul.
    Først lige nogle roser for din blog, en skøn inspiration og gode opskrifter.
    Nu nærmer nytårsaften sig og jeg blev er blevet nysgerrig for at vide, hvad har du i tankerne for din nytårsaftensdessert?
    Venligst
    Sandy

  3. Anne au Chocolat skriver

    29. december 2012 kl. 21:32

    Kære Marie,
    Tusind tak skal du have 🙂

    Kram fra Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    29. december 2012 kl. 21:33

    Kære Sandy
    Tak for en sød kommentar 🙂
    I år skal jeg faktisk ikke stå for desserten, så jeg ved ikke, hvad vi skal have!

    Godt nytår.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap