Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Chokolademandler med kokos

25. december 2012 af Anne au Chocolat 4 kommentarer

Her i Spanien er vi netop kommet hjem fra en lang gåtur ved vandet. Mor, far og min bror forbereder juletapas til frokost, mens jeg skriver dette indlæg.

I sidste uge dyppede jeg knasendesprøde spanske marconas mandler i smeltet Guanaja 70% chokolade fra Valrhona og vendte dem i kokosmel. Så let og hurtigt fik jeg tryllet lidt lækkert juleknas frem 🙂

Tak til alle som deltog i den sidste adventskonkurrence. Jeg har skrevet til Stine, som vandt konkurrencen. Faktisk kommer der en ny konkurrence på bloggen om et par dage. Så stay tuned og glædelig jul så længe 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: chokolade, guanaja, juleknas, julekonfekt, knas, kokos, mandler, valrhona

Previous Post: « Dagen før dagen og sidste adventskonkurrence fra mig til jer
Next Post: Vind “God Kaffe – grundbog for kaffeelskere” samt fire kaffer fra The Coffee Collective »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Marie - Cocina Fragrante skriver

    25. december 2012 kl. 18:34

    Uhmmm, de ser godt nok gode ud! Håber du har en dejlig jul i det spanske, søde Anne!

  2. Sandy skriver

    27. december 2012 kl. 23:41

    Kære Anne, glædelig jul.
    Først lige nogle roser for din blog, en skøn inspiration og gode opskrifter.
    Nu nærmer nytårsaften sig og jeg blev er blevet nysgerrig for at vide, hvad har du i tankerne for din nytårsaftensdessert?
    Venligst
    Sandy

  3. Anne au Chocolat skriver

    29. december 2012 kl. 21:32

    Kære Marie,
    Tusind tak skal du have 🙂

    Kram fra Anne

  4. Anne au Chocolat skriver

    29. december 2012 kl. 21:33

    Kære Sandy
    Tak for en sød kommentar 🙂
    I år skal jeg faktisk ikke stå for desserten, så jeg ved ikke, hvad vi skal have!

    Godt nytår.

    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap