E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • Mine chokoladeanbefalinger
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Små frangipanetærter med bagt rabarber

4. maj 2018 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Jeg bliver i rabarbertemaet og serverer i dag små sommersøde tærter med frangipane creme og bagte rabarber for jer på bloggen. Så simpelt og godt. Jeg lavede dem til Anna, som er et nyt bekendtskab på direkte kurs mod at blive et hjertevarmt venskab. Det er aldrig for sent at få nye venner ♥

Ha’ en dejlig lun og solstrålende weekend.

Små frangipanetærter med bagt rabarber
4 stk

Mørdej:
140 g mel
40 g flormelis
1 knivspids salt
70 g smør, koldt
1 æggeblomme

Frangipane:
80 g smør, blødt
80 g sukker
80 g mandelmel (eller fintblendede mandler)
2 æg

Bagte rabarber (gang opskriften med 2)

Mørdej:
Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer. Saml hurtigt dejen med æggeblommen i røremaskinen til en kugle (man kan også lave mørdejen med hænderne i en skål). Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Læg et stykke bagepapir på et skærebræt, der er plads til i køleskabet. Placér 4 runde, perforerede tærteringe på 6,5 cm (Følg linket her (reklame link)) på bagepapiret og beklæd både bundene (bagepapiret) og kanterne (ringene) med mørdejen. Stil den herefter på køl, mens frangipanen laves.

Frangipane:
Pisk smør og sukker godt sammen, vend mandelmelet i og tilsæt æggene et ad gangen. Flyt forsigtigt bagepapiret med tærteringen og mørdejen fra skærebrættet over på bagepladen. Fordel frangipanen på mørdejsbundene og bag tærterne ved 175 grader varmluft i ca. 25 minutter. Køl af

Pynt med bagte rabarber, skovsyre og chokoladeperler.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « 9 søde rabarberfavoritter
Next Post: Mandelkage med hvid chokolade, rabarber og hindbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Nanna Kofod skriver

    17. maj 2018 kl. 12:17

    Hej Anne,

    Hvis man gerne vil lave tærterne som én tærte, tænker du så en 20.5 cm tærtering? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2018 kl. 20:33

    Kære Nanna,
    Ja præcis 🙂 God idé!
    Kh Anne

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Jeg er brand-ambassadør for Elmelund Chocolatier Organic .

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram
This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2021 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap