Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Små frangipanetærter med bagt rabarber

4. maj 2018 af Anne au Chocolat 2 kommentarer

Jeg bliver i rabarbertemaet og serverer i dag små sommersøde tærter med frangipane creme og bagte rabarber for jer på bloggen. Så simpelt og godt. Jeg lavede dem til Anna, som er et nyt bekendtskab på direkte kurs mod at blive et hjertevarmt venskab. Det er aldrig for sent at få nye venner ♥

Ha’ en dejlig lun og solstrålende weekend.

Små frangipanetærter med bagt rabarber
4 stk

Mørdej:
140 g mel
40 g flormelis
1 knivspids salt
70 g smør, koldt
1 æggeblomme

Frangipane:
80 g smør, blødt
80 g sukker
80 g mandelmel (eller fintblendede mandler)
2 æg

Bagte rabarber (gang opskriften med 2)

Mørdej:
Kom mel, flormelis og salt i en røremaskine. Skær smør i små tern, og kom det i røremaskinen. Rør indtil det ligner brødkrummer. Saml hurtigt dejen med æggeblommen i røremaskinen til en kugle (man kan også lave mørdejen med hænderne i en skål). Dæk dejen til, og lad den hvile i køleskabet i 30 min. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir. Læg et stykke bagepapir på et skærebræt, der er plads til i køleskabet. Placér 4 runde, perforerede tærteringe på 6,5 cm (Følg linket her (reklame link)) på bagepapiret og beklæd både bundene (bagepapiret) og kanterne (ringene) med mørdejen. Stil den herefter på køl, mens frangipanen laves.

Frangipane:
Pisk smør og sukker godt sammen, vend mandelmelet i og tilsæt æggene et ad gangen. Flyt forsigtigt bagepapiret med tærteringen og mørdejen fra skærebrættet over på bagepladen. Fordel frangipanen på mørdejsbundene og bag tærterne ved 175 grader varmluft i ca. 25 minutter. Køl af

Pynt med bagte rabarber, skovsyre og chokoladeperler.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « 9 søde rabarberfavoritter
Next Post: Mandelkage med hvid chokolade, rabarber og hindbær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Nanna Kofod skriver

    17. maj 2018 kl. 12:17

    Hej Anne,

    Hvis man gerne vil lave tærterne som én tærte, tænker du så en 20.5 cm tærtering? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    17. maj 2018 kl. 20:33

    Kære Nanna,
    Ja præcis 🙂 God idé!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap