Klik her for at købe E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-Bogen – Glutenfri & Sukkerfri
  • E-bog Glad Morgenmad

Kokos køleskabsgrød med bagte rabarber

29. april 2017 af Anne au Chocolat 4 kommentarer


Endnu en variant af køleskabsgrøden rammer bloggen i dag. Denne her er lavet på kokosmælk og er skønt cremet og samtidig vegansk. Jeg serverer bagte rabarber til kokosgrøden, da de syrlige rabarber passer super godt til den eksotiske sødme fra kokosmælken. Forbered kokosgrøden og de bagte rabarber aftenen før. Start med de bagte rabarber, og rør ingredienserne til grøden sammen på et splitsekund, mens rabarberne bager i ovnen. Det er virkelig pærelet! Og så kan opskriften jo sagtens forenkles ved at undlade rabarberne og i stedet skrue op for mængden af bær og andre frugter til grøden.

Køleskabsgrød med kokosmælk og bagte rabarber
1 person

Bagte rabarber (nok til to portioner):
100 g rabarber
40 g sukker
1/2 dl vand

Kokosgrød:
30 g havregryn
125 g kokosmælk
1 tsk ahornsirup
lidt vaniljepulver (fra Mill&Mortar)
1 nip salt

Topping:
Friske hindbær
Mandler
Kokosmel

Bagte rabarber:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft. Skær rabarberstænglerne i stykker à 4-5 cm længde, og kom dem i et ildfast fad. Drys med sukker og hæld vand over. Bag dem i ovnen i 12 minutter, til de er møre men stadig faste i det. Når rabarberne er bagt, hæld så forsigtigt rabarberlagen over i en lille gryde og reducer lagen til en sirup og hæld den tilbage over rabarberne. Køl dem af og opbevar dem på køl, til de skal bruges.

Kokosgrød:
Rør alle ingredienserne til grøden sammen i en skål, og lad det trække tildækket på køl natten over.

Anret grøden med de bagte rabarber, friske hindbær, hakkede mandler og et drys af kokosmel.

Skrevet i: Morgenmad

Previous Post: « Overnight oats – køleskabsgrød med peanut butter
Next Post: Super simple rabarbertærter »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    31. marts 2019 kl. 22:02

    Menes der kokosmælk på dåse eller kokosdrik fra Naturli?

  2. Anne au Chocolat skriver

    1. april 2019 kl. 10:15

    Kokosmælk på dåse. Men mon ikke kokosdrik kan bruges også?

  3. Line skriver

    5. april 2019 kl. 18:01

    Tak for svar, det lyder til at blive meget sødt, så vil nok blande lidt havremælk i.

Trackbacks

  1. Hommikusöögid | Cook the day away! siger:
    30. oktober 2017 kl. 10:45

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

I januar 2025 gik jeg over til en glutenfri livsstil, og det kommer også til at afspejle sig i fremtidige opskrifter her på siden. Alle de gamle opskrifter forbliver her selvfølgelig. Og jeg er stadig altid på jagt efter den gode smag.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bogen Glutenfri & Sukkerfri – køb her

lykken-er-is

Search

Copyright © 2025 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap