E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad

Lune chokoladekager med en kerne af peanutbutter

12. januar 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

dsc_1040

Så er jeg langt om længe tilbage på bloggen igen efter en dum periode med sygdom og absolut ingen energi til at være i køkkenet. Jeg er også bagud på at besvare en del kommentarer, men det retter jeg op på i eftermiddag. Her får I allerførst opskriften på nogle helt fantastiske små lune chokoladekager med en dejlig fræk, saltet og cremet kerne af peanutbutter.

Nyd dem lune og hellere end gerne sammen med en kugle god vaniljeis. Kombinationen af lun chokoladekage og iskold vaniljeprikket is er intet mindre end guddommelig og får i hvert fald englene til at synge herhjemme <3

Lune chokoladekager med en kerne af peanutbutter
6 pers

130 g god mørk chokolade
130 g smør
2 æg
100 g sukker
60 g mel
80 g peanutbutter, crunchy eller creamy

Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade.
Tag gryden af varmen, og lad chokoladen smelte sammen med smørret. Køl lidt af
Pisk samtidig æg med sukker til en lys og luftig konsistens i en skål.
Vend chokoladesmørblandingen i de piskede æg lidt ad gangen, og vend til sidst mel i.
Smør muffinsformene.
Tilsæt 50 g dej i hver form. Kom derefter en skefuld peanutbutter oven på dejen på midten.
Kom til sidst 35 g dej på toppen af hver kage.
Bag kagerne ved 190 grader varmluft i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Lad dem hvile i et par minutter, inden de vendes ud på tallerkenen.
Server kagerne lune og gerne med en skefuld vanilleis til.

dsc_1025
dsc_1028
dsc_1048

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Morgenstund har guld i mund
Next Post: Smoothie ispinde med blandede bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    14. januar 2017 kl. 15:49

    Hej Anne.
    Må man spørge hvor du har købt dine fine små platter henne? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. januar 2017 kl. 08:45

    Kære Line,
    Min bror fandt dem til mig i en genbrugsforretning 🙂
    Kh Anne

  3. Layan skriver

    17. januar 2017 kl. 19:34

    Hej Anne kan det være rigtigt at der ikke er bagepulver i blandingen? ?
    Og jeg elsker dine opskrifter…. dine opskrifter er de eneste der taler til mit hjerte heheh

  4. Anne au Chocolat skriver

    18. januar 2017 kl. 08:57

    Kære Layan,
    Tusind tak for din hilsen. Der skal ikke bagepulver i chokoladedejen nej 🙂 Jeg kan godt lide, at chokoladekagen er tung og kraftig i det, og derfor undlader jeg bagepulver.
    Kh ANne

Trackbacks

  1. Šokolaadivulkaanid maapähklivõiga vol 2 | Cook the day away! siger:
    30. januar 2017 kl. 09:20

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Kære alle, jeg holder pause fra bloggen men er aktiv på min instagram. Alle mine opskrifter er her stadig, og har I spørgsmål til dem, så send en mail til annemoltkedahl@gmail.com .

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk Jeg kunne ikke lade være ❤️ Hindbær-havepluk på en tirsdag rimer på hverdagsmagi ☺️
Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i Efterårshindbærrene i vores have er for vilde i år - de er så velsmagende, og det vrimler med dem 👏🏻💕 Ps. altid nybagte weekendboller ☺️
Roulade er så skøn en kage og perfekt til efterm Roulade er så skøn en kage og perfekt til eftermiddagskaffen 💕 
Her kommer opskriften på en meget dejlig hindbærroulade fra mig til jer🏷

Hindbærroulade 

Rouladedej:
3 mellemstore æg
125 g sukker
100 g hvedemel (man kan også bruge 75 g hvedemel og 25 g mandelmel)
1/2 tsk. bagepulver

Fyld:
Ca. 220 g god hindbærmarmelade (gerne hjemmelavet) 

sigtet flormelis til pynt

Forvarm ovnen til 190 grader. Pisk æg og sukker luftigt i en skål i 2-3 minutter. Sigt mel og bagepulver ned i æggeblandingen og vend dejen forsigtigt sammen. 
Fordel dejen ud på bagepapir på en bageplade i en firkant (ca. 28 x 35 cm). Bag den i 8-10 minutter, til den er fint gylden. Drys imellem tiden sukker på et nyt stykke bagepapir. Læg den varme rouladebund på det sukkerdryssede bagepapir med oversiden nedad. Fjern forsigtigt det første stykke bagepapir. Fordel hindbærmarmeladen på rouladen og rul nænsomt rouladen sammen på den smalle led, mens den er lun. Pak rouladen ind i bagepapir eller husholdningsfilm og stil den på køl i et par timer eller natten over inden servering. 
Pynt med lidt flormelis inden servering.
Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Sel Hverdagslivet.. og dejlige bær fra haven 💕 Selvom den af og til er lidt for travl, holder jeg meget af hverdagen og gør mit for, at den også er pakket med nydelse, ro og nærvær☺️
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2023 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap