E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Lune chokoladekager med en kerne af peanutbutter

12. januar 2017 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

dsc_1040

Så er jeg langt om længe tilbage på bloggen igen efter en dum periode med sygdom og absolut ingen energi til at være i køkkenet. Jeg er også bagud på at besvare en del kommentarer, men det retter jeg op på i eftermiddag. Her får I allerførst opskriften på nogle helt fantastiske små lune chokoladekager med en dejlig fræk, saltet og cremet kerne af peanutbutter.

Nyd dem lune og hellere end gerne sammen med en kugle god vaniljeis. Kombinationen af lun chokoladekage og iskold vaniljeprikket is er intet mindre end guddommelig og får i hvert fald englene til at synge herhjemme <3

Lune chokoladekager med en kerne af peanutbutter
6 pers

130 g god mørk chokolade
130 g smør
2 æg
100 g sukker
60 g mel
80 g peanutbutter, crunchy eller creamy

Smelt smør i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade.
Tag gryden af varmen, og lad chokoladen smelte sammen med smørret. Køl lidt af
Pisk samtidig æg med sukker til en lys og luftig konsistens i en skål.
Vend chokoladesmørblandingen i de piskede æg lidt ad gangen, og vend til sidst mel i.
Smør muffinsformene.
Tilsæt 50 g dej i hver form. Kom derefter en skefuld peanutbutter oven på dejen på midten.
Kom til sidst 35 g dej på toppen af hver kage.
Bag kagerne ved 190 grader varmluft i ovnen i ca. 12-15 minutter.
Lad dem hvile i et par minutter, inden de vendes ud på tallerkenen.
Server kagerne lune og gerne med en skefuld vanilleis til.

dsc_1025
dsc_1028
dsc_1048

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Morgenstund har guld i mund
Next Post: Smoothie ispinde med blandede bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Line skriver

    14. januar 2017 kl. 15:49

    Hej Anne.
    Må man spørge hvor du har købt dine fine små platter henne? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    16. januar 2017 kl. 08:45

    Kære Line,
    Min bror fandt dem til mig i en genbrugsforretning 🙂
    Kh Anne

  3. Layan skriver

    17. januar 2017 kl. 19:34

    Hej Anne kan det være rigtigt at der ikke er bagepulver i blandingen? ?
    Og jeg elsker dine opskrifter…. dine opskrifter er de eneste der taler til mit hjerte heheh

  4. Anne au Chocolat skriver

    18. januar 2017 kl. 08:57

    Kære Layan,
    Tusind tak for din hilsen. Der skal ikke bagepulver i chokoladedejen nej 🙂 Jeg kan godt lide, at chokoladekagen er tung og kraftig i det, og derfor undlader jeg bagepulver.
    Kh ANne

Trackbacks

  1. Šokolaadivulkaanid maapähklivõiga vol 2 | Cook the day away! siger:
    30. januar 2017 kl. 09:20

    […] Idee siit. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Saftige marcipankager krydret med kardemomme og to Saftige marcipankager krydret med kardemomme og toppet med kaffeglasur 🧁☕️
Foreningen af kardemomme
og kaffe smager eventyrligt godt 🫶🏻Her kommer opskriften, som giver 6 kager:Marcipan kardemommekager:
100 g smør, blødt
100 g marcipan
100 g sukker
2 æg, stuetempereret
50 g hvedemel
0,75 tsk. stødt kardemommeKaffeglasur:
80 g flormelis
En smule stærkt brygget kaffe
Evt. lidt friskmalet kaffe til pyntForvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, marcipan og sukker godt sammen i en skål. Pisk æggene i et ad gangen. Vend derefter mel og kardemomme i. Fordel dejen i 6 små forme (mine forme er i silikone – men ellers skal de smøres) og bag i ca. 25 minutter. Kontroller om de er færdigbagt med en kødnål. Køl helt af.

Rør glasuren sammen af flormelis og kaffe og fordel på kagerne. Drys evt. med lidt friskmalet kaffe.
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap