E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • Mine chokoladeanbefalinger

Fødselsdagsmuffins

6. januar 2020 af Anne au Chocolat 6 kommentarer

Kaj fyldte fem år 2. juledag, og i dag holdt han sin fødselsdag for børnehaven hjemme hos os. Det var noget så hyggeligt:) Udover pizzasnegle, kakao, saftevand og gnavegrønt, havde Kaj bestilt “muffins med glasur og slik på”. Jeg bagte derfor disse lette, bløde og vaniljesøde muffins i går eftermiddags og pyntede dem her til morgen. Jeg nåede lige at blive lidt nervøs for, om de nu ville blive tørre, når de først skulle spises ved middagstid i dag. Men der var ingen grund til bekymring. De var stadig dejligt bløde, og alle 20 børn var vilde med dem. Jeg lavede dobbeltportion af opskriften nedenfor.

Fødselsdagsmuffins
12 stk

125 g smør, blødt
150 g sukker
3 æg, stuetempererede
Korn af 1/2 vaniljestang eller lidt vaniljepulver
220 g mel
1 tsk bagepulver
1/2 dl mælk

Forvarm ovnen til 175 grader varmluft. Pisk smør, sukker og vanilje godt sammen til cremet konsistens. Pisk æggene i et ad gangen. Vend mel og bagepulver i dejen sammen med mælken. Fordel dejen i 12 muffinsforme (hvis der er papirsforme som her, skal de stadig ned i en muffinsform af metal eller silikone for at holde den fine form under bagningen) og bag i 18-20 minutter. Kontrol med en strikkepind/kødnål om de er færdige.

Skrevet i: Kager

Previous Post: « Appelsinmandelkage
Next Post: Saftige marcipan kardemommekager med kaffeglasur »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Venterpaavinblog skriver

    6. januar 2020 kl. 15:40

    Lyder som en skøn menu – forsinket tillykke med den lille herre 🌈💫.

  2. Tina skriver

    7. januar 2020 kl. 00:35

    Stort tillykke med sønnike 🙂

  3. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2020 kl. 14:36

    Tusind tak 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    10. januar 2020 kl. 14:37

    Tusind tak Tina!

  5. Rania skriver

    28. januar 2020 kl. 10:02

    Hvad for en slik har du købt? Er det m&m du brugte? Vil rigtig gerne bage den til min datter som bliver et år

  6. Anne au Chocolat skriver

    28. januar 2020 kl. 19:11

    Kære Rania,
    Jeg har brugt vingummier og Smarties, men M&M’s kan også bruges!
    Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner. Jeg lever efter devisen: søde sager er sunde for sjælen.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og pean Jeg havde disse dadelhapsere med chokolade og peanuts med som barselsgave til søde @emilysalomon og dejlige lille Skipper i dag (okay, de er nok mest til mor, far og storebror😉). Og hun forkælede mig med stjernelækre HELT nybagte peanutbutter cookies til kaffen - ahmen altså 🫶🏻🥜🍪
Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejlig Mandagsnack 🫶🏻 Weekenden har budt på dejligt STORE mængder af kage, is og sød gærdej, så jeg måtte lige rette lidt op i dag. Selvom jeg allerhelst spiser kage hver dag, bad min krop om en lidt sundere eftermiddagstallerken denne mandag for balancens skyld.
+ ☕️, fordi 💆🏼‍♀️. Og lidt 🌺 til feed’et 🤗.
Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis m Endnu en klassiker herhjemme 🍨🍯. Vaniljeis med saltkaramel 🫶🏻
Find opskriften på bloggen 🌞
Synet af havens hindbærbuske får mig til at se f Synet af havens hindbærbuske får mig til at se frem til hindbærsorbet 🍧💕 Jeg skal vente en rum tid endnu, men denne sorbet kan heldigvis også sagtens laves med frosne bær.
Sorbeten her er så lækker og byder på en fabelagtig intens og ren hindbærsmag, den smukkeste naturlige pangfarve og en cremet konsistens uden sidestykke 🫶🏻
Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Copyright © 2022 · Anne au Chocolat · Ophavsret · Sitemap